Susedgradska Fašnička Republika nastupa!

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Poštovane/i SusedGrađanke i SusedGrađani, Ostali Dobro (Na)Građeni susedni Građani, pa Čak i Vi Zgrebčanci(!),

Fašnik

Molimo Vas l(i)epo, primite K znanju da je danom PreUzimanja Ključeva Susedgrada (Isti je zaPisan i obJavljen, al' ne znači i da je Obavljen) nasTupila nova Prav(n)a Regulativa prOpisana od strane Vlasti Fašničke Republike Susedgradske (FaRSe):

„Svi Građani i Građanke FaRSe, da Bi mogli ostvari(va)ti Svoja građanska prava u Fašničkoj Republici moraju biti Propisno Maskirani. Oni koji Ne budu maskirani bit će za Fašničku Vlast nevidljivi, a Nevidljivi građani imaju i Nevidljiva, tj. Nikakva prava. Kao i u Svakoj pravoj deMokraciji, Izgled maske nije prOpisan, tj. maškarani Građani su slobodni maskirat se kako im je Drago, ali Opseg i Doseg su jasno zaDani – od Glave do Pete (Kaubojci bi rekli: Od šešira do maMuze).“

Svima koji se nisu pripremili za Ovaj Demokratski prePorod prePoručujemo da što prije stave Maske, a onima koji ih (još!) nemaju, a naročito Mladima; toplo preporučamo našu Fašničku likovnu radionicu (vidi plakat).

Isti će (Plakat) dobro poslužiti da se upoznate sa pred(ne)Viđenim fašničkim događanjima, Koja će se uglavnom odVijati U, Ispred, Oko i OkolO Centruma za kulTuru i Obrazine SusedGrad vu Gajnicah Susedgradskih na Zagrebačkom (nekad divljem) Zapadu/Zahodu.

Ko nam se pridruži bu (nas) Videl! 

Advent u Susedgradu 2019.

OBJAVLJENO: 19.11.2019 00:22

Posjetite Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad tijekom prosinca na prigodnim adventskim događanjima u programu „Advent u Susedgradu 2019.“ (Argentinska 5, Gajnice) kojima ove godine želimo zajedno s izvođačima naglasiti adventski ugođaj: izložbama, radionicama i koncertima u „Adventskom glazbenom paviljonu“ na platou Centra.

ZDENKA KOVAČIČEK

OBJAVLJENO: 17.11.2019 23:07

Povodom Dana dvorane 2019. Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad obilježiti će koncertom Zdenke Kovačiček u petak, 13. prosinca 2019. s početkom u 19,30 sati. Ulaznice po cijeni od 50 kn mogu se kupiti u Centru radnim danom, od ponedjeljka do petka, od 9,00 do 19,00 sati, Argentinska 5. Dobro nam došli

Kraljevi ulice na SUSEDGRADFESTU 2019.

OBJAVLJENO: 27.09.2019 17:09

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na SUSEDGRADFEST 2019. - 6. Susedgradskim kulturnim susretima koje ćemo s „KRALJEVIMA ULICE” održati u četvrtak, 24.10.2019. u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19,30 sati. Ulaznice se mogu kupiti u Centru, radnim danom od 9,00 do 19,00 sati. Cijena ulaznice: 50,00 kn;Argentinska 5, Gajnice; 01/ 345 27 22, info@czkio-susedgrad.hr