Susedgradska Fašnička Republika nastupa!

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Poštovane/i SusedGrađanke i SusedGrađani, Ostali Dobro (Na)Građeni susedni Građani, pa Čak i Vi Zgrebčanci(!),

Fašnik

Molimo Vas l(i)epo, primite K znanju da je danom PreUzimanja Ključeva Susedgrada (Isti je zaPisan i obJavljen, al' ne znači i da je Obavljen) nasTupila nova Prav(n)a Regulativa prOpisana od strane Vlasti Fašničke Republike Susedgradske (FaRSe):

„Svi Građani i Građanke FaRSe, da Bi mogli ostvari(va)ti Svoja građanska prava u Fašničkoj Republici moraju biti Propisno Maskirani. Oni koji Ne budu maskirani bit će za Fašničku Vlast nevidljivi, a Nevidljivi građani imaju i Nevidljiva, tj. Nikakva prava. Kao i u Svakoj pravoj deMokraciji, Izgled maske nije prOpisan, tj. maškarani Građani su slobodni maskirat se kako im je Drago, ali Opseg i Doseg su jasno zaDani – od Glave do Pete (Kaubojci bi rekli: Od šešira do maMuze).“

Svima koji se nisu pripremili za Ovaj Demokratski prePorod prePoručujemo da što prije stave Maske, a onima koji ih (još!) nemaju, a naročito Mladima; toplo preporučamo našu Fašničku likovnu radionicu (vidi plakat).

Isti će (Plakat) dobro poslužiti da se upoznate sa pred(ne)Viđenim fašničkim događanjima, Koja će se uglavnom odVijati U, Ispred, Oko i OkolO Centruma za kulTuru i Obrazine SusedGrad vu Gajnicah Susedgradskih na Zagrebačkom (nekad divljem) Zapadu/Zahodu.

Ko nam se pridruži bu (nas) Videl! 

Online izložba urbanih instalacija: „LJETNA PROMENADA“

OBJAVLJENO: 22.07.2020 14:49

Pripremili smo online izložbu urbanih instalacija „LJETNA PROMENADA“. Likovni radovi djelo su naših malih (Sused)građana nastalih na likovnim radionicama „Ljetni ekspresionizam“ i „Idemo na more“ u sklopu programa Susedgradske ljetne promenade 2020. Nastavite nas pratiti na našim stranicama www.czkio-susedgrad.hr i facebook stranici: Centar_Za_Kulturu_I_Obrazovanje_Susedgrad jer spremamo nove zanimljive virtualne sadržaje.

SUSEDGRADSKA LJETNA PROMENADA

OBJAVLJENO: 04.06.2020 14:15

Ljetna promenada u Gajnicama! Zaplešite, kreirajte i zabavite se na platou Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 15.6. do 10.7.2020. Svi programi su besplatni! Dobro nam došli!

40. Susedgradski fašnik u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad

OBJAVLJENO: 31.01.2020 11:52

Ovogodišnji 40. Susedgradski Fašnik održati će se u subotu, 22. veljače 2020. godine u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice. Cjelokupni program započeti će u 14,30 sati s radionicom „Fašnički frizeraj i šminkeraj”. U 16,00 sati započinje već tradicionalni „Dječji maskenbal” pod voditeljstvom Kristijana Ugrine, a u programu nastupaju polaznici tečaja Ritmike i plesa, Dječji zbor „Latice” i tečaj Suvremenog plesa i Jazz dance-a Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Već tradicionalno vrhunac Dječjeg maskenbala biti će izbor najbolje maske. U 17,45 sati javna je osuda i spaljivanje Princa Fašnika uz vesele zvuke fašničkog banda. Ulaz je slobodan!!! Dobro nam došli!