Zagrebački Gradonačelnik na Susedgradskom Fašniku!

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Nakon kaj Smo vrlo Povoljno izPregoVarali (obećali smo da bumo oČistili snega pred našim Centrom vu Gajnicama) i podpisali Sporazum o Privremenom Preuzimanju Vlasti vu SusedGradu (vidi sliku!), šteli smo na Miru naStaviti naše pripreme za subotnji Fašnički Špektakl (čitaj: VeZelje s Špekom).

Ali kaj, naši sUradniki iz Udruge za fašničko poStupanje s Psima  Kanellos, koji su na Sebe preUzeli Organiziranje psećeg Susedgradskog Fašnika, tak su se Razmahali da su na Sebe i Nas priVukli Pozornost Gradonačelnika susednog nam Zagreba g.Milana Bandića. Kako je Dotični Gospodin i sam vrlo Kvalificirani psovodac odlučil se Je dojti i poGledati našu Fašničku karnevalsku povorku kućnih ljubimaca pod Umjetničkim naslovom ANIMAL KARNEVAL. Čak, daPače, ŠtoViše, rekel Je da bu dopelal i Glavnog Gradskog Šumaka, pardon Šumara i poloPrivrednika.

Dakle(m) da reKapituliramo:

Vu Subotu, 18.02.2012., ob 11 ih Uri počel bu Susedgradski dječji maskenbal na kojem bumo uz puno Plesa i Pjesme izaBrali i naGradili najljepše i najBolše Dječje Maske. To bu se dešavalo u velikoj Dvorani Centruma za Kulturu i Obrazine vu Argentinskoj 5 vu Gajnicah.

Kad se Sve To sretno i Veselo završi bumo malke počinuli pak idemo dalše.

Okoli 16 ih U(h)r kreče po Gajnicami Fašnička povorka s polaskom ispred Centruma za Kulturu i Obrazine Susedgrad i s povratkom na Isto mesto.

Ondak si bumo malo zasvirali i popevali do Dolaska Gradonačelnika Bandića i Njegove Svite i početka ANIMAL KARNEVALA okoli 17 ih uri, a koji bu se odvijal isto Ispred našeg Centruma.

Nakon svegaToga, negde okoli 18 te Ure pOkupili bumo se Svi u našu veliku Dvoranu gdje bumo se Zabavljali uz nastupe FA Vrapčanci, KUD-a Stenjevec, trBušne Plesačice iz dRupe BAU BO i Prigodno fašničko Prikazanje pod Vodstvom Damira G.V. Hrenovića.

Na Kraju bu, kak i navek, Kraj Fašnikov z uobičajenim VatroPirsko – VatroGasnim Obredom.

Potlem Toga Vudri Brigu na Vesele, To su sada Naše Žele!


 

Advent u Susedgradu 2019.

OBJAVLJENO: 19.11.2019 00:22

Posjetite Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad tijekom prosinca na prigodnim adventskim događanjima u programu „Advent u Susedgradu 2019.“ (Argentinska 5, Gajnice) kojima ove godine želimo zajedno s izvođačima naglasiti adventski ugođaj: izložbama, radionicama i koncertima u „Adventskom glazbenom paviljonu“ na platou Centra.

ZDENKA KOVAČIČEK

OBJAVLJENO: 17.11.2019 23:07

Povodom Dana dvorane 2019. Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad obilježiti će koncertom Zdenke Kovačiček u petak, 13. prosinca 2019. s početkom u 19,30 sati. Ulaznice po cijeni od 50 kn mogu se kupiti u Centru radnim danom, od ponedjeljka do petka, od 9,00 do 19,00 sati, Argentinska 5. Dobro nam došli

Kraljevi ulice na SUSEDGRADFESTU 2019.

OBJAVLJENO: 27.09.2019 17:09

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na SUSEDGRADFEST 2019. - 6. Susedgradskim kulturnim susretima koje ćemo s „KRALJEVIMA ULICE” održati u četvrtak, 24.10.2019. u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19,30 sati. Ulaznice se mogu kupiti u Centru, radnim danom od 9,00 do 19,00 sati. Cijena ulaznice: 50,00 kn;Argentinska 5, Gajnice; 01/ 345 27 22, info@czkio-susedgrad.hr