Stiže nam ljeto - Ljeto na kvadrat!

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Naš ovogodišnji ljetni program za mlade i sve koji se takvima osjećaju, odvijat će se u tjednu oa 30.06.-04.07.2014. Svaki dan tog tjedna na platou ispred Centra (Argentinska 5 u Gajnicama), u vremenu od 10 - 12 sati, mlade i manje mlade gledatelje i njihovu pratnju uz veselu ljetnu glazbu s razglasa, dočekat će stalni voditelji programa i voditelj radionice koja će biti glavni sadržaj tog dana.

Radi se o animacijskom programu u kojem će voditelji programa i voditelj/ica radionice nastojati pjesmom, plesom i prigodnim igrama i ponekim natjecanjem, animirati publiku da se pridruži radionici, zabavi se i (po)nešto nauči.

Raspored radionica je slijedeći:

LJETO NA KVADRAT 2014.

 

 

- Zabavno-poučni ljetni radionički program za mlade i sve one koji se tako osjećaju i spremni su dobro se zabaviti i (po)nešto naučiti.

 

 

SVAKI DAN OD 10 – 12 SATI

 

30.06. PLEŠIMO ZAJEDNO

– Naučimo ljetnu gala koreografiju

- Voditeljica: Mirna Trška

 

01.07. HAJDEMO SE IGRATI

- Naučimo stare/nove igre

- Voditeljica: Jadranka Lončarić

 

02.07. UVOD U MALU ŠKOLU ROBOTIKE-3D PRINTANJE

- Naučimo kako izgleda i što radi 3D printer

- Voditelj: Ivica Lokmer

 

03.07. TKO TO TAMO GLUMI?

- Cijeli svijet je pozornica, ali nisu svi (dobri) glumci

- Voditeljica: Petra Težak

 

04.07. IDEMO NA MORE

- A uz dobre voditelje sigurno ćemo tamo i stići

- Voditeljica: Marija Senka Frljak & comp

 

Ljetni voditelji na kvadrat: Marija Senka Frljak i Leo Prebanić

 

 

 

 

Svi programi održat će se na otvorenom prostoru ispred

Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad u Argentinskoj 5 u Gajnicama.

Edukativna radionica - SKRIVENI ŠEĆERI

OBJAVLJENO: 25.09.2020 10:58

Edukativna radionica „Skriveni šećeri“ namijenjena osobama treće životne dobi, održat će se 28. rujna 2020. od 11,00 do 12,00 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice. Želite saznati što su šećeri, koje vrste šećera postoje i jesu li šećeri zdravi? Zanima Vas ima li šećera u rajčici, limunu ili kravljem mlijeku?... Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriti će Vam stručni voditelji Bioteke- udruge za promicanje biologije i srodnih znanosti. Ukoliko želite sudjelovati na radionici povratno nam se javite na e-mail vedran@czkio-susedgrad.hr kako bi Vam osigurali mjesto. Maksimalan broj polaznika radionice je 10. Radionica je besplatna! Molimo Vas da se prilikom programa pridržavate epidemioloških mjera zaštite od COVID-19, u skladu s Odlikom Stožera civilne zaštite Grada Zagreba.

SUPER ART- kreativna subota za djecu od 5 do 10 godina

OBJAVLJENO: 18.09.2020 12:09

Super art je program za djecu predškolskog i školskog uzrasta (od 5 do 10 godina). Na kreativnim radionicama djeca će kroz igru i zabavu, pokret i glumu, ritam i glazbu razvijati likovne i motoričke sposobnosti, upoznavati raznolikost i bogatstvo svjetske baštine. Kroz razne crtačke, slikarske, grafičke i kiparske tehnike osmislili smo jedinstvene cjeline na temu „Kontinenti“. Cilj je da djeca kroz Super art radionice prime dodatna znanja i vještine i stvaraju prijateljstava u novom okruženju. Voditeljice radionica: Petra Kovačević i Ivana Mikulić Prvi termin: subota /19.9. / 9,30-10,30 sati Bez upisnine i mjesečne članarine, jednostavno dođite, za 30 kn dobit ćeš 60 kreativnih minuta!

Epidemiološke mjere za vrijeme odvijanja radionica u CZKIO Susedgrad

OBJAVLJENO: 11.09.2020 00:36

Pred nama je izazovno vrijeme s obzirom na trenutnu situaciju COVID-19, ali ne smijemo klonuti duhom već nastaviti dalje s osmjehom, kreativnošću, radom i nadom u bolje sutra. Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad omogućit će uvijete za rekreaciju i kreativno druženje, mjesto na kojem ćete imati vrijeme za sebe. Vodimo brigu jedni o drugima i pridržavajmo se propisanih mjera kako bi se svi osjećali ugodno i opušteno.