Stiže "Susedgradska ljetna promenada"!

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Dragi naši maleni i veliki, mladi i oni koji se takvima osjećaju, veseli i još veseliji, u ponedjeljak, 27.06.2016. stiže nam "Susedgradska ljetna promenada 2016."! Od 27.06 pa do 6.07.2016. moći ćemo zajedno plesati, pjevati, glumiti, igrati se i raditi zanimljive stvari, ludovati i (koji to uspiju) pametovati, u Gajnicama i Španskom, a točku na i stavit ćemo krajem ljeta u Podsusedu. Pridružite nam se na (super)zanimljivim programima!

Susedgradska ljetna promenada 2016. - Gajnice/Špansko/Podsused

SUSEDGRADSKA LJETNA PROMENADA

Špansko – Gajnice – Podsused

 

GAJNICE   - Na otvorenom prostoru Trga Grada Pasignano sul Trasimeno, preko puta

zgrade CZKIO Susedgrad u Argentinskoj 5

 

  27.06.2016.                LJETNI KIKS-MIKS UZ „DINAMIT DUO“

 U 17,30 sati              Vesela igraonica-pjevaonica-radionica-plesaonica pod vodstvom

                                   Marije Senke F. I Lea P. uz svirku Juraja Markača i Tome Šimunića

na gitarama

 

   29.06.2016.             SUMMER FUN (I JA ENGLESKI ZNAM)

  U 17,30 sati               Predstavljamo edukoigraonicu na engleskom jeziku Udruge za

       kreativni razvoj „U oblacima“

       Voditeljica: Barbara Stanišić

 

     4.07.2016.              „BILO JEDNOM JEDNO SUNCE“

    U 17,30 sati               Kazališna predstava Teatra Puna kuća i pridružena joj žonglerska

radionica

(Iz)vode: Svetlana Patafta i Krešimir Fijačko

 

     5.07.2016.            MALA LJETNA GLUMIONICA

  U 17,30 sati               Vesela ljetna priprema za glumački za(i)nat pod vodstvom Marije

        Šorše

                                  

                                  

ŠPANSKO   - Na otvorenom prostoru na Trgu Ivana Kukuljevića ispred Knjižnice

                        V.Nazor – Špansko -sjever

 

    28.06.2016.         MALA LJETNA ŠKOLA GLUME (BEZ ŽVAKAČE GUME)

     U 10 sati                  Pripremu za buduće male i Velike glumce vodi Petra Težak

                                        Koju Vam dovode MSF i LP

 

 

 30.06.2016.              SUMMER FUN (NA ŠPANSKOM ENGLESKOM)

    U 10 sati                  Predstavljamo edukoigraonicu na engleskom jeziku Udruge za

        kreativni razvoj „U oblacima“

         Voditeljica: Barbara Stanišić

 

1.07.2016.                  POGODI KNJIŽEVNIKA/CU

U 10 sati                    Veseli streljačko-književni show sa Silvijom Šesto i izdavačkom

                                   Kućom SEMAFORA

 

6.07.2016.                  DINO NOSOVI (O DINOSAURIMA, ORLOVIMA I NOSOVIMA)

  U 10 sati                  Vesela georadionica na kojoj ćemo svašta nučiti

                                   Voditeljica: Maja Hrustić

 

                                   Voditelji programa: Marija Senka Frljak i Leo Prebanić

 

 

PODSUSED  - Na otvorenom prostoru na Podsusedskomk trgu ispred Knjižnice V.Nazor

- Podsused

 

   14.09.2016.             KLAUNOVI IDU NA ZAPAD via PODSUSED

    u 17,30 sati               Nastupaju ARTIFANI Margareta i Davor Peršić

Festival znanosti 2019. u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad

OBJAVLJENO: 16.04.2019 15:16

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad svojim programima sudjelovao je u obilježavanju Festivala znanosti 2019. Od 8. travnja do 12. travnja, održani su razni programi koji su bili u skladu s temom Festivala znanosti, a to je za 2019. godinu bila boja. U ponedjeljak 8. travnja održana je radionica „Geografske i geološke karte i njihove boje”. Radionicu je vodila Petra Šparica, a sudjelovali su učenici osnovnih škola Stenjevec i ban Josip Jelačić. U srijedu, 10. travnja dr.art. Dijana Nazor približila nam je zanimljivu temu korištenja infracrvenog spektra u analizi likovnih djela pretočenu u predavanje pod nazivom „Vidljive i nevidljive boje – iz umjetničke prakse. Publiku koja je pratila predavanje sačinjavali su učenici gimnazije Lucijana Vranjanina, kao i svi zainteresirani za ovu temu. Četvrtak, 11. travnja bio je dan rezerviran za najmlađu kazališnu publiku. Za djecu predškolskog uzrasta izvedena je predstava Teatra Puna kuća „Boje duge – priča o bojama”. Interaktivnim pristupom djecu se motiviralo da aktivno sudjeluju u stvaranju predstave koja je na veseo i zabavan način govorila o bojama. Petak, 12. travnja je radionicom Otvoreni ludi labos , u kojem su djeca uzrasta 5-10 godina sudjelovala u pokusima primjerenim njihovom uzrastu naučila kako se miješaju i što sve mogu boje.

Susedgradski kulturni rezident 2019.

OBJAVLJENO: 11.04.2019 15:58

„Susedgradski kulturni rezident” za 2019. Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad održan je tijekom mjeseca ožujka i travnja. Ove godine naš kulturni rezident bio je Andrej Barbanov, baletni pedagog i solist baleta Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Cilj je bio da se kroz niz baletnih radionica i predavanja, djeci iz kvartovskih osnovnih škola približi ljepota klasičnog baleta. Završnica programa obilježena je 5. travnja 2019., na prigodnoj baletnoj produkciji polaznice su pokazale prisutnoj publici što su naučile o klasičnom baletu, te su pod stručnim vodstvom Andreja Barbanova pripremile i kratku koreografiju, ulomak iz baleta „Giselle”.

17. Festival znanosti

OBJAVLJENO: 28.03.2019 11:25

Festival znanosti 2019. godine je s temom „boje”. Festival znanosti je događanje čija je svrha približiti znanost javnosti, odnosno informirati javnost o aktivnostima i rezultatima iz područja znanosti, poboljšati javnu percepciju znanstvenika te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja. Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad i ove godine sudjeluje u Festivalu znanosti sa svojim programima. U ponedjeljak, 8.4. održat će se radionica pod nazivom „Geografske i geološke karte i njihove boje” pod vodstvom Petre Šparice, a organizirana je za osnovne škole. U srijedu, 10.4. s početkom u 18,00 sati održat će se tribina „Vidljive i nevidljive boje iz umjetničke prakse”, predavanje će održati prof.dr. Dijana Nazor. Tribina će se održati u prostorijama galerije Idealni grad i otvorena je za javnost. U četvrtak, 11.4. Teatar Puna Kuća izvest će predstavu „Boje duge – priča o bojama” , a organizirana je za dječje vrtiće. U petak, 12.4. s početkom u 18,00 sati održava se „Otvoreni ludi labos” pod vodstvom dr.sc Nikoline Bošnjak. Radionica je primjerena za uzrast od 5 do 10 godina i otvorena je za javnost. Prijave za sudjelovanje u radu Ludog labosa šaljite na adresu elektronske pošte: renato@czkio-susedgrad.hr info@czkio-susedgrad.hr ili na brojeve telefona: 091 3452 129, 01 3452 722 VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!