37. Susedgradski Fašnik pred vratima - ante portas!

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Poštovane/i, zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da su u tišini i bez Velike Pompe započele pripreme za 37. SusedGradski Fašnik. Što viiiišeeee, izgleda da su organiZatori ovogodišnjeg Fašnika pokušali pripreme odraditi u ilegali, ali naša uvijek budna Re(D)akcija uspjela se dočepati njihovih Materijala (la, la…) koje EKSkluzivno obJavljujemo.

37. SUSEDGRADSKI FAŠNIK

U CENTRU ZA KULTURU I OBRAZOVANJE SUSEDGRAD

37. SUSEDGRADSKI

FAŠNIK

Subota 25.02.2017., Argentinska 5, Gajnice

 

VESELI FAŠNIČKI VELESAJAM

FAŠNIČKA LIKOVNA RADIONICA

/ od 09.30 – 12.00 sati /

Fašnički likovni Voditelj: Vedran Markulin

UŠMINKANA RADIONICA

/ od 11.00 – 13.00 sati i od 14.00 – 15.30 sati /

Fašnička ušminkana VoditeljICA: Magdalena Ivkić

FAŠNIČKA DOGAĐANJA

SUSEDGRADSKI DJEČJI MASKENBAL (IZBOR NAJ, NAJ, NAJ… MASKE) S PRIGODNIM PROGRAMOM U SURADNJI SA SUSEDGRADSKIM „CARITASOM“

/ od 15.30 sati /

Sudjeluju: dječji zbor „Latice“, polaznici tečajeva Ritmike i plesa i Suvremenog plesa Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Gost iznenađenja: mađioničar i iluzionist Luka Vidović

VELIKA FAŠNIČKA POVORKA (PO GAJNICAH)

/ u 17.00 sati /

FAŠNIČKE SPELANCIJE I ODRASLI MASKENBAL

/ od 17.30 sati /

Sudjeluju KUD „Stenjevec“, KUD „Klas“ z Podsuseda, FA Vrapčanci i Plesna skupina „Nelle“

DELOŽACIJA I SUDSKI PROPISANA LOŽACIJA (čitaj: SPALJIVANJE) PRINCA FAŠNIKA

na sveopće Veselje nazočećeg (stajaćeg i čučečeg) Fašničkog Puka

/ Okoli 19-te vure na otvorenom prostoru ispred Centra /

40. Susedgradski fašnik u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad

OBJAVLJENO: 31.01.2020 11:52

Ovogodišnji 40. Susedgradski Fašnik održati će se u subotu, 22. veljače 2020. godine u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice. Cjelokupni program započeti će u 14,30 sati s radionicom „Fašnički frizeraj i šminkeraj”. U 16,00 sati započinje već tradicionalni „Dječji maskenbal” pod voditeljstvom Kristijana Ugrine, a u programu nastupaju polaznici tečaja Ritmike i plesa, Dječji zbor „Latice” i tečaj Suvremenog plesa i Jazz dance-a Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Već tradicionalno vrhunac Dječjeg maskenbala biti će izbor najbolje maske. U 17,45 sati javna je osuda i spaljivanje Princa Fašnika uz vesele zvuke fašničkog banda. Ulaz je slobodan!!! Dobro nam došli!

Advent u Susedgradu 2019.

OBJAVLJENO: 19.11.2019 00:22

Posjetite Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad tijekom prosinca na prigodnim adventskim događanjima u programu „Advent u Susedgradu 2019.“ (Argentinska 5, Gajnice) kojima ove godine želimo zajedno s izvođačima naglasiti adventski ugođaj: izložbama, radionicama i koncertima u „Adventskom glazbenom paviljonu“ na platou Centra.

ZDENKA KOVAČIČEK

OBJAVLJENO: 17.11.2019 23:07

Povodom Dana dvorane 2019. Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad obilježiti će koncertom Zdenke Kovačiček u petak, 13. prosinca 2019. s početkom u 19,30 sati. Ulaznice po cijeni od 50 kn mogu se kupiti u Centru radnim danom, od ponedjeljka do petka, od 9,00 do 19,00 sati, Argentinska 5. Dobro nam došli