Obavijest korisnicima Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Dragi korisnici Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je 19. ožujka 2020. Odluku o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja, Klasa. 810-06/20-01/7, Urbroj: 511-01-300-20-1, kojom je propisano strogo pridržavanje protuepidemijskih mjera i strogih mjera socijalnog distanciranja u roku od 30 dana.


Rad Ustanova u kulturi i dalje će se nesmetano odvijati u smanjenom obujmu, s obzirom na preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, gdje se od građana traži odgovorno postupanje, te komunikacija s ustanovama putem pošte odnosno elektroničke pošte, dok se osobni dolazak u ustanove preporučuje samo u iznimnim slučajevima.

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, prema navedenoj preporuci nastavlja sa redovitim radom, ali radi preventivnih mjera ograničenja društvenih  okupljanja zatvara svoja vrata i obustavlja sve planirane programe, predstave, koncerte, izložbe, održavanja radionica i tečajeva dokle god su na snazi mjere za suzbijanje zaraze virusom COVID-19 (koronavirus).
Za sve daljnje informacije pratite nas na našoj web-stranici i na društvenim mrežama.

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od ponedjeljka do petka, od 9,00 do 17,00 sati na:

e-mail:  info@czkio-susedgrad.hr
ili telefonski na: 095 345 27 26, 095 199 49 09 i 095 345 27 25

Svima šaljemo sve dobro i pobijedimo zarazu dobrim dijelima i mislima,
Vaš Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad

 

ZAGREB ŽIVI KULTURU - Tjedni pregled kulturne ponude

OBJAVLJENO: 09.06.2020 15:16

Kako biste lakše došli do svoje "doze kulture", donosimo vam sažeti tjedni pregled iz bogate kulturne ponude u našem Gradu. Možete ga preuzeti na službenim stranicama grada Zagreba ili pogledati ovdje:

Galerija "Idealni grad"

OBJAVLJENO: 18.05.2020 11:31

Uskoro! Izložba Tomislava Šilipetra na mrežnim stranicama Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

ŽIVOT JE BOLJI UZ KNJIGE

OBJAVLJENO: 23.04.2020 12:08

23. travnja obilježavamo Svjetski dan knjige i autorskih prava. Jučer smo povodom Dana planeta Zemlje istaknuli i najavili dugogodišnje programe Centra koji prate utjecaj čovjeka na klimatske promjene i na planet, a danas povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava želimo istaknuti važnost knjiga i koliko one mogu utjecati na promjene.