Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Tribine

Književna tribina „ Mate Maras izbliza “

image Poštovana/i, Čast nam je pozvati vas vas na tribinu „ Mate Maras izbliza “ koja će se održati u srijedu, 22. travnja 2015. u 18,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), a ulaz je slobodan.

Više


Tribina "Ekološko danas" gostuje u Gimnaziji Lucijana Vranjanina

image Najstarija kontinuirana ekološka tribina u gradu, tribina "Ekološko danas", gostuje u petak, 6.veljače 2015. u Gimnaziji Lucijana Vranjanina. Uvodno predavanje na temu "Koliko su Europa i svijet zeleni?" održat će Vedran Horvat, voditelj zagrebačkog ureda Heinrich Böll Stiftunga. Tribina će se održati u knjižnice gimnazije s početkom u 18,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


Tribina „Književni razgovori“: ŽIVOTNI KNJIŽEVNI PAR

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2014. s temom Ljubav ("O čemu govorimo kad govorimo o ljubavi", R. Carver), organizira tribinu iz ciklusa „Književni razgovori“, a pod naslovom "ŽIVOTNI KNJIŽEVNI PAR".

Više


Tribina „Književni razgovori“: Od stiha do stila

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u sklopu Noći knjige 2014. organizira tribinu iz ciklusa „Književni razgovori“, a pod naslovom „OD STIHA DO STILA“.

Više


Tribina "Književni razgovori" povodom Međunarodnog dana materinskog jezika

image Tribina "Književni razgovori" s temom „HRVATSKI NI U ZAGRADAMA“ održat će se u srijedu, 19. veljače. 2014. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), a ulaz je slobodan.

Više


Sanja Pilić gostuje na tribini "Književni razgovori"

imageJedna od naših najboljih, najomiljenijih, najčitanijih, najlektirnijih, najnagrađivanijih i još puno toga naj, naj... književnica za djecu i mlade (a i za sve ostale pismene ljude) Sanja Pilić bit će gošća naše tribine "Književni razgovori" u srijedu, 27.11.2013. u 18 sati, u dvorani CZKIO Susedgrad, Argentinska 5 u Gajnicama.

Više


Eko dan u Susedgradu

image Sasvim slučajno (ili ne?) dogodilo se da su dva naša proekološka programa pala u isti dan, srijedu 20.11.2013. Uz putopisno-ekološku temu o usponu na vrhove Monte Rosa (u 19 sati u Centru), tribina EKOLOŠKO DANAS gostuje i u Podsusedu gdje u suradnji s udrugom EKO2000 iz Podsuseda, organiziramo tribinu s temom "Urbana agrikultura na području zapadnog Zagreba - stanje i perspektive". Tribinu ćemo održati u maloj dvorani (na katu) ŠD SUTINSKA VRELA, Podsusedski trg 14b, s početkom u 18,30 sati.

Više


Tribina "Ekološko danas"

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad organizira tribinu „Ekološko danas“ u srijedu, 20.studenog 2013. u 19 sati. Gost tribine je gosp. Matej Perkov, koji će govoriti o iskustvima prevladavanja svih problema prilikom uspona na 10 vrhova Monte Rosa viših od 4 000 m. Podvig je tim veći jer je ostvaren u vrlo kratkom vremenu. Problemi ekologije u planinskim područjima i odnos prema istima je nešto što i nama u Lijepoj našoj može koristiti. O svemu tome sudionici tribine mogu doznati iz prve ruke tokom razgovora nakon izlaganja i prezentacije gosp. Mateja.

Više


Zadnja galerija

Gelato Sisters: 21.5.2021. u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

Koncert:

Raspored događanja