Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Koncerti

Zagrebački solisti u Susedgradu!

imageU utorak, 08.12.2015. u 19,30 u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) gosti će nam biti Zagrebački solisti s drugim iz serije svojih ovogodišnjih božićnih koncerata. To su koncerti kojima naš renomirani komorni ansambl želi počastiti svoju publiku, a na programu će se, uz klasična djela, naći i tradicionalne božićne pjesme. Ulaz na koncert je slobodan. Pridružite nam se i uživajmo zajedno u ovom izuzetnom glazbenom doživljaju!

Više


U glazbenom ciklusu "Mladi za mlade" slijedi "Glazbena večer uz gitaru"

imageNaš glazbeni ciklus "Mladi za mlade" unosi svježinu u naše glazbene programe dovodeći nam nova mlada lica, potencijalne prvake naše glazbene scene. Koncert "Glazbena večer uz gitaru", u srijedu, 28.10.2015., dovodi nam čak osam novih mladih lica, učenice i učenike Glazbenog učilišta Elly Bašić, koji će nam izvesti atraktivan program gitarističke glazbe. Organizator programa i umjetnički voditelj je profesor Ante Čagalj. Koncert počinje u 19,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


Ciklus "Mladi za mlade" - Violinistički koncert Anamarije Milić

image Naš ciklus koncerata "Mladi za mlade" nastavljamo u srijedu, 23.09.2015. nastupom mlade violinistice Anamarije Milić, koja će nam, uz klavirsku pratnju Ante Milića, izvesti djela Dešpalja, Francka, Ysayea i Brahmsa. Koncert počinje u 19,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


25.03. Ciklus "Mladi za mlade"- violinistički recital Caroline Blašković uz klavirsku pratnju Domagoja Guščića u 19,30 sati

imageU našem glazbenom programu povremeno dajemo priliku mladim talentiranim glazbenicima, koji još nisu završili svoje akademsko školovanje, ali su već pokazali zrelost i dokazali kvalitetu kroz sudjelovanje na domaćim i stranim glazbenim natjecanjima. Jedna od takvih mladih glazbenica je i Carolina Blašković koja će u srijedu, 25.ožujka.2015. u 19,30 sati u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) održati violinistički recital, uz klavirsku pratnju Domagoja Guščića.

Više


Svečani koncert Kvarteta CADENZA u dvorani Centra

imageNaši dugogodišnji suradnici, gudački kvartet Cadenza slavi dvadesetu obljetnicu djelovanja, a u nizu koncerata koje daju tim povodom posebno će biti svečan koncert u srijedu, 11.02.2015. u dvorani našeg Centra (Argentinska 5 u Gajnicama). Taj koncert s početkom u 19,30 sati, bit će prilika da se prisjetimo više od desetljeća naše suradnje, a na njemu će uz stalne članove kvarteta nastupiti i troje gostiju.

Više


Mladi gitarist Krešimir Bedek otvara "Koncertnu sezonu u Susedgradu"

imageI ove godine našu koncertnu sezonu otvara jedan mladi gitarist. U srijedu, 14.01.2015. u 19,30 sati, u dvorani Centra (Argentinska 5 u Gajnicama) nastupa Krešimir Bedek, višestruko nagrađivan u zemlji i inozemstvu, svakako jedan od najboljih gitarista svoje generacije.

Više


Božićni koncert FA "Vrapčanci" u dvorani Centra

image Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na "Božićni koncert" koji će u nedjelju, 21.12.2014., u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) održati FA "Vrapčanci" iz Gornjeg Vrapča. Koncert počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Više


U susret blagdanima

image KUD "Kraluš" iz Stupnika kraj Zagreba i CZKIO Susedgrad pozivaju Vas sve na mali plesni folklorni koncert pod nazivom "U susret blagdanima". Na koncertu će nastupiti dječje skupine kulturno umjetničkih društava "Desinec" iz Desinca kraj Jastrebarskog, "Mala Gorica" iz Male Gorice kraj Sv. Nedelje, "Sijač" Lučko i "Kraluš" Stupnik. Početak koncerta bit će u subotu, 13. prosinca 2014. u18 sati, a ulaz je slobodan.

Više


Zadnja galerija

Gelato Sisters: 21.5.2021. u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

"Gradovi budućnosti": likovno-znanstvena radionica