Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Projekti

Stiže Festival znanosti 2017. u Susedgradu!

image Ni 15.Festival znanosti neće proći bez svog susedgradskog dijela koji organiziraju Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad i KGZ Knjižnica Gajnice. U tjednu od 24. do 28.04.2017. oni su pripremili čitav niz zanimljivih radionica i predavanja i jednu eko-tribinu.

Više


Započeo je projekt "Susedgradski kulturni rezident"

image U četvrtak, 16.03.2017., uvodnim predavanjem "Kako nastaje koncert", održanim u glazbenoj dvorani OŠ Malešnica, započeo je naš novi projekt "Susedgradski kulturni rezident". Naš ovogodišnji kulturni rezident je glazbenik, multiinstrumentalist i kompozitor Ratko Vojtek, a uvodno predavanje su održali njegovi pomoćnici Nina Vojtek i Dominik Šabić.

Više


"Izvedba zložbe: ART-ACT-BOX" u CZKIO Susedgrad!

image U ponedjeljak, 20.veljače 2017., u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, (Argentinska 5, Gajnice), iz kutije ART-ACT-BOX iskoćit će moderne umjetničke prakse i kreativni alati za stvaranje i komuniciranje kritičkog sadržaja, kroz izvedbu suvremene plesne umjetnice Ane Kreitmeyer. Performans počinje u 19 sati, a zbog njegove interaktivne izvedbe broj gledatelja je ograničen na maksimalno 20 osoba.

Više


Stiže "Susedgradska ljetna promenada"!

image Dragi naši maleni i veliki, mladi i oni koji se takvima osjećaju, veseli i još veseliji, u ponedjeljak, 27.06.2016. stiže nam "Susedgradska ljetna promenada 2016."! Od 27.06 pa do 6.07.2016. moći ćemo zajedno plesati, pjevati, glumiti, igrati se i raditi zanimljive stvari, ludovati i (koji to uspiju) pametovati, u Gajnicama i Španskom, a točku na i stavit ćemo krajem ljeta u Podsusedu. Pridružite nam se na (super)zanimljivim programima!

Više


Od "Susedgradskog osnovnoškolskog Talent showa" do "Festivala osnovnoškolskih talenata"

imageVeliki uspjeh prošlogodišnjeg Susedgradskog osnovnoškolskog Talent showa urodio je ove godine još ambicioznijim formatom - "Festivalom osnovnoškolskih talenata". Radi se o projektu koji se sada sastoji od četiri manifestacije koje će se 19.,20. i 31.05.2016. održati u CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice), a završni "Špansko dance" 5.06.2016. na otvorenoj pozornici na Trgu Ivana Kukuljevića u Španskom.

Više


Tjedan znanosti u Susedgradu - Počinje Festival znanosti 2016

imageOve godine "Festival znanosti 2016. u Susedgradu" počinjemo u ponedjeljak 18.04.2016. projektom "Park znanosti u Kvarturi - Susedgrad". U Parku Grada Pasignano sul Trasimeno (park nasuprot zgrade Centra) od 10 - 17 sati biti će izloženi edukativno-zabavni eksponati projekta "Park znanosti", a u 18 sati će u prostorima CZKIO Susedgrad (Argentinska 5 u Gajnicama) biti otvorena izložba i predstavljen projekt "Park znanosti u Kvarturi - Susedgrad". Posebno nam je drago što smo ove godine na zajedničkom plakatu, po prvi put objavili i programe (predavanja i radionice) koje u sklopu "Festivala znanosti 2016." organiziraju kolegice iz Knjižnice Gajnice (Meksička 6, Gajnice).

Više


Prosinac u Susedgradu 2015.

imageNajavljujemo programe koji će se odvijati u Czkio Susedgrad tijekom prosinca, uz najavu besplatne zimske kreativne radionice za mlade.

Više


Okrugli stol u Podsusedu

image Projekt "Otvoreno zeleno učilište" i Tribina "Ekološko danas" nastavljaju s povezivanjem ekoloških i kulturnih tema na našem području, a ove godine nam je, zahvaljujući upornom radu njegovih aktivista, u fokusu Podsused. U suradnji s Udrugom EKO 2000 iz Podsuseda organiziramo u četvrtak, 10.12.2015. okrugli stol "Kulturno-povijesne i prirodne znamenitosti Podsuseda kao razvojni resurs", u sali za sastanke na I.katu SD "Sutinska vrela"(Podsusedski trg 14b, u Podsusedu). Okrugli stol počinje u 18,30 sati, a svi zainteresirani su dobrodošli.

Više


Zadnja galerija

Gelato Sisters: 21.5.2021. u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

"Gradovi budućnosti": likovno-znanstvena radionica