Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Projekti

Tribina "Ekološko danas" na 7.Podsusedskim svečanostima - predstavljanje projekta "Održivi lokalni razvoj vođen zajednicom"

imageNajstarija kontinuirana ekološka tribina u gradu Zagrebu, Tribina "Ekološko danas" gostuje početkom idućeg tjedna u programu 7.Podsusedskih svečanosti. U ponedjeljak, 2610.2015., u 18,15 sati u Knjižnici V.Nazor - Podsused (Podsusedski trg 3), gđa. Lidija Pavić Rogošič, direktorica udruge ODRAZ (Održivi razvoj zajednice) prezentirat će podsusedskim aktivistima i stanovnicima Podsuseda projekt "Održivi lokalni razvoj vođen zajednicom".

Više


"Footloose" za kraj naše ljetne polusezone!

imageVrlo uspješan i nagrađeni projekt OŠ Gornje Vrapče, mjuzikl "Footloose", šira će publika imati prilike pogledati u srijedu, 08.07.2105. u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice). Mjuzikl izvode učenici viših razreda osnovne i 2.razreda srednje škole. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice (cijena 30 kn) će se moći kupiti 08.07.2015. od 19 sati u Centru. Zainteresirani za ulaznice, sve obavijesti mogu dobiti na telefon 098 448850.

Više


Odbrojavanje do finala Susedgradskog osnovnoškolskog TALENT SHOWA je počelo!

imageNakon što su završene sve audicije, uključujući i završnu u ponedjeljak 18.05. u dvorani Centra, 24 finalista iz 12 zagrebačkih osnovnih škola mogu se pripremati za veliki finale u četvrtak, 28.05.2015. u 19 sati, u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice).

Više


Festival znanosti 2015. u Susedgradu

image 13.Festival znanosti (i 11.Festival znanosti u Susedgradu) ove će se godine odvijati u tjednu od 20. do 25.04.2015. Naš će program ove godine biti raznolik, odvijat će se od 20. - 23.04. i sastojat će se od 2 radionice u 3 dana, jedne izložbe i jedne tribine..Svi programi, osim tribine, odvijat će se u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice), dok će tribina u četvrtak 23.04.2015. u 18,30 sati gostovati u Gimnaziji Lucijana Vranjanina (Trg hrvatskih pavlina 1, Stenjevec).

Više


"Filmski klasici za male i velike"

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad godinama se trudio odabirati filmove prema sugestijama publike i filmskih kritičara, a ove godine uspostavili smo suradnju s relevantnim distributerima u Hrvatskoj, s naglaskom na produkciju koja je bazirana na pedagoškom, obrazovnom i kulturološkom aspektu.

Više


Festival znanosti 2014. u Susedgradu

image Već desetu godinu za redom CZKIO Susedgrad sudjeluje u programima Festivala znanosti, a ove smo godine naše programe objedinili u jednom festivalskom danu, srijedi 9.04.2014., u vremenu od 12 - 20 sati. Svi će se programi odvijati u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice), a ulaz je slobodan.

Više


Dokumentarni film o dizajneru Danijelu Popoviću

imageU ciklusu "Filmske pretpremijere u CZKIO Susedgrad" u ponedjeljak, 4. studenoga. 2013. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ),održat će se projekcija filma "Zauvijek Goranin – Danijel Popović ", a ulaz je slobodan.

Više


"Boje vječnosti" u ciklusu "Filmske pretpremijere u CZKIO Susedgrad"

image Projekcija dokumentarnog filma o akademskom slikaru Vladimiru Megliću održat će se u ponedjeljak, 07. 10. 2013. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), a ulaz je slobodan.

Više


Zadnja galerija

Gelato Sisters: 21.5.2021. u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

"Gradovi budućnosti": likovno-znanstvena radionica