Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Radionice i tečajevi

BOŽIĆNI STUDIO

imagePosjetite božićne kreativne radionice i naučite kako od papira ili žarulja napraviti ukrase za božićno drvce. Teme radionica su: „Božićni zvončići traže sreću“ i „Pingu jelka“.

Više


UPISI U IGRAONICE, RADIONICE I TEČAJEVE - SEZONA 2013./2014.

imagePozivamo Vas da nam se pridružite na njihovom predstavljanju uživo na DANU OTVORENIH VRATA u subotu, 14.09.2013. od 10 – 14 sati.

Više


Izložba polaznika tečaja crtanja i slikanja

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje završne izložbe polaznika tečaja crtanja i slikanja u četvrtak, 13.06.2013. u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 30.06.

Više


Izložba fotografija polaznika fotoradionice "Svijet u bojama"

imagePozivamo Vas na izložbu fotografija polaznika fotoradionice „ Svijet u bojama“ u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad u Gajnicama 08.06.2013. u 19 sati. Fotografije su nastale od veljače do lipnja 2013. godine u Gajnicama, u Parku prirode Medvednica, na Gornjem gradu, u Maksimiru, u Botaničkom vrtu.

Više


Proljeće na Medvednici

imageCZKIO Susedgrad već tradicionalno obilježava dolazak proljeća na Medvednici. Svi oni koji dođu na Medvednicu i budu sudionici akcije ispred planinarskog doma „Puntijarka„ mogu se pridružiti radionici karikatura koju vodi naš poznati karikaturist Srećko Puntarić—Felix. Oni koji budu imali hrabrosti i sjednu pred također našeg poznatog karikaturista Milana Lekića—Lex-a dobit će unikatnu karikaturu.

Više


Izložba polaznika naše foto-radionice

image Pozivamo Vas 09.02.2013. u 18 sati na završnu izložbu polaznika foto radionice u galeriji " Idealan grad", Argentinska 5/I u Gajnicama.

Više


NOVO! Pripreme za prijemne ispite, Glazbeni studio, Dramski studio za djecu i mlade, Filmska škola

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad uz svoje redovite tečajeve i radionice sada Vam nudi:

Više


Za fotoljupce i one koji će to tek postati

image Naša foto-radionica pod vodstvom Sanje Grgić Ćurić, nastavlja s radom zajedničkim sastankom u subotu 2.02.2013. u 14 sati, u prostorima Centra u Argentinskoj 5 na prvom katu. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.

Više


Zadnja galerija

Epidemiološke mjere za vrijeme odvijanja radionica u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

Online likovna radionica "MALI BALONI"