Foto galerija

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Foto galerija

Pogledajte našu fotogaleriju koja predstavlja svojevrstan presjek našeg rada na promicanju i razvoju kulture u Susedgradu.

Kazališna predstava Munchhausen

CADENZA u Susedgradu - svečani koncert 11.02.2015.

Vlast je pala - u prave ruke!

Poštovane/i Su(sed)građanke i Su(sed)građani, drage naše Maske i Fašniki, Vlast je napok(l)on pala u Prave Ruke - zaVladala je Slobodna Fašnička Republika Susedgrad! Uz pomoć Mladih Zamaskiranih Snaga iz OŠ (Neš) Domjanić tu smo Pobjedu DeMokracije prigodno i proslavili.

Izložba Branka Ružćića „Metafore figurativnog“ i koncert komornog trija „Crisostomo“ pod nazivom „U blagdanskom ugođaju“

 

 

 

 

 

 

 

 

Izložba slika

Izložba ratnih fotografija Senke Budimir

Matija Dedić Trio u Susedgradu

Tradicijske dječje igračke iz Hrvatske - Izložba Etnografskog muzeja, Zagreb