Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Kazalište

Predstava "Ljubav ili smrt"

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 11. studenog 2013. u 12,00 sati, održana je predstava " Ljubav ili smrt" u izvedbi Kazališta Smješka.

Više


Noć kazališta 2013.

imageU okviru projekta „Noć kazališta 2013.“, Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u suradnji s Kazalištem „Merlin“ u subotu, 16. studenoga 2013. u 19,30 sati organizira predstavu „Don Quijote“. Predstava je nastala prema motivima iz istoimenog romana Miguela de Cervantesa, za kazalište ju je prilagodilo dramaturg Tomislav Zajec i režirala Ana Merlin. Trajanje predstave je oko 60 minuta, a glume Ivan Horvat kao Don Quijote i Džimi Jurčec kao Sancho Panza. Predstava se održava u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), a ulaz je besplatan. „Don Quijotea“ stručnjaci smatraju jednim od najboljih romana fikcije svih vremena, a bistri vitez od Manche i njegov štitonoša među najupečatljivijim su likovima u povijesti svjetske književnosti.

Više


Predstava "Ježeva kućica"

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 04. studenog 2013. u 10,00 sati, održana je predstava "Ježeva kućica" u izvedbi Kazališta Smeško.

Više


Predstava "Kako misliš mene nema?!"

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 8. studenog (petak) u 19,30 sati, održat će se kazališna predstava KAKO MISLIŠ MENE NEMA?! Glumci: Amar Bukvić i Filip Juričić

Više


Predstava "Punoglafka"

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u sklopu Kvarture 2013. organizira u utorak, 29. listopada 2013. u 13,00 sati predstavu „Punoglafka“ Kazališta KNAP – Kulturnog centra Peščenica. Predstava će se održati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), namijenjena je učenicima srednjih škola, a cijeli projekt je nastao s ciljem prevencije neprihvatljivog i rizičnog ponašanja mladih. Poslije predstave Centar organizira tribinu pod naslovom: „O prevenciji neprihvatljivog i rizičnog ponašanja mladih“.

Više


Predstava "Bijeg nije rješenje"

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 22. listopada 2013. u 10,00 sati, održana je predstava "Bijeg nije rješenje" Kazališta Tirena.

Više


Predstava

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u utorak, 11. lipnja 2013. u 11,00 sati organizira dramsku predstavu „Isus, sin čovječji“ prema motivima iz književnog teksta Halila Džubrana.

Više


Stilske vježbe

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 17.svibnja (petak) u 20h održat će se legendarna predstava "Stilske vježbe" s Lelom Margitić i Perom Kvrgićem.

Više


Zadnja galerija

Gelato Sisters: 21.5.2021. u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

"Gradovi budućnosti": likovno-znanstvena radionica