Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

Podsusedske svečanosti pozivaju na obilježavanje 60 obljetnice Knjižnice u Podsusedu

imageU Mjesecu knjige organizatori "Podsusedskih svečanosti" i djelatnice Knjižnice "V.Nazora - Podsused" pozivaju Vas na proslavu velikog jubileja - 60. obljetnice osnutka i rada Knjižnice Posused.

Više


Dani Žumberka u Zagrebu

imagePosjetite Dane Žumberka u Zagrebu od 13. - 14. listopada 2012. ispred Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad

Više


Podsusedske svečanosti pozivaju na Viteški turnir

image Organizacijski odbor Podsusedskih svečanosti i Red čuvara grada Zagreba s ponosom Vas poziva na Viteški turnir Franje Tahyja u perivoju starog grada Susedgrada u zagrebačkom Podsusedu, u nedjelju 7. listopada 2012. godine, a koji se održava kao dio Četvrtih podsusedskih svečanosti. Ovo srednjovjekovno događanje odvijat će se u parku na susedgradskom brdu od 11:00 do 20:00 sata.

Više


Poziv na otvorenje izložbe u Podsusedu

image PLANIRANJE GRADA / Zapadni prilaz središtu Zagreba planiranje poteza uz željezničku prugu i Aveniju grada Bologne/Studija revitalizacije, rekonstrukcije i nove gradnje 4.10.2012. u 18:00 sati, Dvorana Sutinska Vrela, Podsusedski trg 14b, Zagreb Izložba studentskih radova Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Izložba je ostvarena kao suradnički program Podsusedskih svečanosti s projektom CZKIO Susedgrada „Susedgradske gradske četvrti „nekad i danas“. Izložba je ostvarena kao suradnički program Podsusedskih svečanosti s projektom CZKIO Susedgrada „Susedgradske gradske četvrti „nekad i danas“.

Više


Podsusedske svečanosti se nastavljaju Malom likovnom kolonijom

image Mjesto događanja je ponovo otvoreni prostor Podsusedskog trga ispred Knjižnice, a termin je subota 15.09.2012. s početkom u 10 sati.

Više


Podsusedski suvenir - cvjetna košarica i nastup KUD-a KLas iz Podsuseda

image4.PODSUSEDSKE SVEČANOSTI nastavljaju svoje aktivnosti već 4. i 5.09.2012. radionicom izrade Podsusedskog suvenira – cvjetne košarice, koja će se odvijati ispred Knjižnice Vladimir Nazor u Podsusedu. Radionice počinju u 17 sati, pod vodstvom Ljiljane Lovrek, Sandre Berak, Magdalene Mihalinec i Gordane Marak.

Više


Susedgradska Fašnička Republika nastupa!

imagePoštovane/i SusedGrađanke i SusedGrađani, Ostali Dobro (Na)Građeni susedni Građani, pa Čak i Vi Zgrebčanci(!),

Više


Zagrebački Gradonačelnik na Susedgradskom Fašniku!

imageNakon kaj Smo vrlo Povoljno izPregoVarali (obećali smo da bumo oČistili snega pred našim Centrom vu Gajnicama) i podpisali Sporazum o Privremenom Preuzimanju Vlasti vu SusedGradu (vidi sliku!), šteli smo na Miru naStaviti naše pripreme za subotnji Fašnički Špektakl (čitaj: VeZelje s Špekom).

Više


Zadnja galerija

Kraljevi ulice

Zadnji video

Komedija Dimnjačar u CZKIO Susedgrad