Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

Viteški vikend u Podsusedu

image U sklopu 5.Podsusedskih svečanosti održava se 14. i 15.09.2011. u parku Stsrog grada Susedgrada u Podsusedu, već tradicionalni Viteški turnir Franje Tahyja u izvedbi Viteškog Reda Čuvara grada Zagreba i njihovih gostiju.

Više


DAN OTVORENIH VRATA

imageOve sezone posebnu pažnju posvetili smo edukativnim i kreativnim programima kroz niz igraonica, radionica i tečajeva za najmlađe i mlade, ali i za odrasle polaznike.

Više


EUropska Ljetna scena Špansko

image Nakon što nam se ulaskom u punopravno članstvo EU i vrijeme u Hrvatskoj razvEUdrilo, s veseljem najavljujemo Europsku Ljetnu scenu Špansko. Naime, Centar za kEUlturu i obrazovanje Susedgrad u suradnji s Knjižnicom "V.Nazor" Špansko-sjever, 2., 4. i 5.07.2013. organizira na Ljetnoj sceni Špansko "Europski glazbeni tjedan".

Više


Radno i veselo u EU

image Naše ljetne radionice, ljetna kreativna radionica i radionica murala, pripremaju nas pomalo za središnje događanje našeg "Ljeta na kvadrat" - program "Dobar vam dan EU Susedgrađani" kojim ćemo u ponedjeljak, 1.07.2013. od 17 - 21 sat proslaviti punopravno članstvo RH u EU.

Više


Špansko dance 2013. u znaku sambe

image Ovogodišnji ŠPANSKO DANCE, koji će biti održan u subotu 15.06.2013. s početkom u 11 sati, na otvorenom prostoru na Trgu Ivana Kukuljevića (jugoistočna strana), bit će u znaku sambe.

Više


Uskrs u Susedgradu

imageOsobita nam je čast pozvati Vas na prigodnu svečanost „Uskrsa u Susedgradu“ u srijedu, 20.03. u 13,30 sati povodom postavljanja natpisa u Parku skulptura velikana hrvatskog kiparstva (15 umjetnika) u suradnji s Ljevaonicom umjetnina Ujević i izložbom velikih pisanica uz prigodni glazbeni program. Mjesto održavanja je na otvorenom prostoru oko skulpture „Nađengrad“Ante Rašića ispred Centra u Argentinskoj ulici, Gajnice.

Više


Osmi Dan dvorane CZKIO Susedgrad

image 3.12.2012. od 10 - 20,00 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) odvijat će se programi kojima već osmi put za redom obilježavamo datum završetka uređenja i stavljanja u funkciju Velike dvorane Centra.

Više


Podsusedske svečanosti pozivaju na obilježavanje 60 obljetnice Knjižnice u Podsusedu

imageU Mjesecu knjige organizatori "Podsusedskih svečanosti" i djelatnice Knjižnice "V.Nazora - Podsused" pozivaju Vas na proslavu velikog jubileja - 60. obljetnice osnutka i rada Knjižnice Posused.

Više


Zadnja galerija

Gelato Sisters: 21.5.2021. u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

Koncert:

Raspored događanja