Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

Dan dvorane 03.12.2014.

imagePrije deset godina otvorena je velika polivalentna dvorana Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, a prošle godine potpuno je dovršeno opremanje dvorane, te ćemo ove godine imati i jedan vrijedan jubilej, desetu obljetnicu od svečanog otvaranja. Redovito u dvorani ugošćujemo kazališne, plesne i folklorne skupine iz naših dviju četvrti (Podsused –Vrapče i Stenjevec ), Grada Zagreba, Republike Hrvatske i inozemstva. Svečani program za Dan dvorane 2014. održava se u srijedu, 3. prosinca 2014. od 13,30 do 21 sat. Obuhvaća slijedeće projekte: Glazba u mom kvartu ( početak programa u 13,30 sati ); dokumentarni film „Dalmatinac široka srca“ ( 17,30 sati ), te na kraju urnebesnu komediju „Čarolija imitacije“ ( 19,00 sati ). Veselimo se vašem dolasku u našu dvoranu!

Više


SusedgradFest 2014.

image Čast nam je pozvati Vas na dvodnevne kulturne susrete „Susedgradfest 2014.“ u velikoj dvorani Centra. Nastupaju susedgradski pjesnici, folklorne skupine i njihovi gosti. Imitator Denis Bašić voditelj je programa u subotu, 25.10.

Više


DANI ŽUMBERKA U ZAGREBU

image Posjetite Dane Žumberka u Zagrebu od 18. - 19. listopada 2014., ispred Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Više


I ponovo - ŠPANSKO DANCE!

image U subotu, 7.06.2014. u 11 sati, na otvorenom prostoru južnog dijela Trga Ivana Kukuljevića u Španskom, održava se (već) deseti po redu "Špansko dance". Ove godine naš program predstavlja "Susedgradski osnovnoškolski TALENT SHOW". pa će tako sudionici ŠPANSKO DANCE-a, uz polaznice našeg Tečaja suvremenog plesa, pod vodstvom Mirne Trške, biti finalisti i pobjednici ovogodišnjeg osnovnoškolskog talent showa, organiziranig od strane OŠ Stenjevec.

Više


Slavimo Dan Grada Zagreba

image Ove godine smo program kojim obilježavamo Dan Grada Zagreba nazvali jednostavno "Slavimo Dan Grada Zagreba", ali iza jednostavnog naslova krije se vrlo šarolik, zabavan i poučan program u kojem možete uživati u suvremenom plesu, vidjeti i saznati kako radi 3D printer i prisjetiti se (stariji) i naučiti (mlađi) neke tradicionalne zagrebačke dječje igre. Program će se odvijati u subotu, 31.05.2014., od 17 do 19,30 sati, na otvorenom prostoru ispred Centra (Argentinska 5, Gajnice)..

Više


Uskrs u Susedgradu

imageOsobita nam je čast pozvati Vas na prigodnu svečanost „Uskrs u Susedgradu 2014“, u utorak, 8.04.2014. Cjelodnevno događanje počinje u 10,00 sati uskrsnom radionicom „Susedgradska pisanica 2014.“ u parku ispred Centra (sudjeluje 11 osnovnih škola – 120 učenika – svaku školu predstavlja 15-tak učenika koji oslikavaju pisanicu veličine 1 m).

Više


34. SUSEDGRADSKI FAŠNIK

imageFAŠNIČKA DOGAĐANJA U CENTRU ZA KULTURU SUSEDGRAD: OD 21.02. DO 14.03. – IZLOŽBA SVE NAŠE MASKE, AKAD. KIPARA TIHOMIRA MARINKOVIĆA (venecijanske maske) OD 24.02. DO 27.02. – FAŠNIČKE RADIONICE (izrada maski s učenicima Susedgradskih škola) 1.03. ---FAŠNIČKA DOGAĐANJA počinje u 16,00 sati ----SUSEDGRADSKI MASKENBAL ZA DJECU i MLADEŽ(izbor najljepših maski) oko 17,00 sati KARNEVALSKA POVORKA od 17,30 sati SPELANCIJE FAŠNIČKIH GRUPA FEŠTA POD MASKAMA I FAŠNIČKI PLES UZ BEKRIJE 19,00 sati OSUDA I SPALJIVANJE FAŠNIKA

Više


Susedgradske Maske preuzimaju Ključ (od) Vlasti - nastupa 34.Susedgradski Fašnik!

image Kada u petak, 21.02.2014. negdje oko 14,30 sati, ispred Područnog ureda Gradske uprave Susedgrad (Sigetje 2, Gajnice) predstavnici Slobodne Fašničke Republike Susedgrad iz ruku Obnašatelja Lokalne Vlasti preuzmu veliki Ključ od SusedGrada, bit će to Znak da smo konačno ušli u razdoblje najdemokratskije susedgradske vladavine - 34.Susedgradski Fašnik!!

Više


Zadnja galerija

Advent u Susedgradu 2019.

Zadnji video

Komedija Dimnjačar u CZKIO Susedgrad