Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

Uskrs u Susedgradu

imageOsobita nam je čast pozvati Vas na prigodnu svečanost „Uskrs u Susedgradu 2014“, u utorak, 8.04.2014. Cjelodnevno događanje počinje u 10,00 sati uskrsnom radionicom „Susedgradska pisanica 2014.“ u parku ispred Centra (sudjeluje 11 osnovnih škola – 120 učenika – svaku školu predstavlja 15-tak učenika koji oslikavaju pisanicu veličine 1 m).

Više


34. SUSEDGRADSKI FAŠNIK

imageFAŠNIČKA DOGAĐANJA U CENTRU ZA KULTURU SUSEDGRAD: OD 21.02. DO 14.03. – IZLOŽBA SVE NAŠE MASKE, AKAD. KIPARA TIHOMIRA MARINKOVIĆA (venecijanske maske) OD 24.02. DO 27.02. – FAŠNIČKE RADIONICE (izrada maski s učenicima Susedgradskih škola) 1.03. ---FAŠNIČKA DOGAĐANJA počinje u 16,00 sati ----SUSEDGRADSKI MASKENBAL ZA DJECU i MLADEŽ(izbor najljepših maski) oko 17,00 sati KARNEVALSKA POVORKA od 17,30 sati SPELANCIJE FAŠNIČKIH GRUPA FEŠTA POD MASKAMA I FAŠNIČKI PLES UZ BEKRIJE 19,00 sati OSUDA I SPALJIVANJE FAŠNIKA

Više


Susedgradske Maske preuzimaju Ključ (od) Vlasti - nastupa 34.Susedgradski Fašnik!

image Kada u petak, 21.02.2014. negdje oko 14,30 sati, ispred Područnog ureda Gradske uprave Susedgrad (Sigetje 2, Gajnice) predstavnici Slobodne Fašničke Republike Susedgrad iz ruku Obnašatelja Lokalne Vlasti preuzmu veliki Ključ od SusedGrada, bit će to Znak da smo konačno ušli u razdoblje najdemokratskije susedgradske vladavine - 34.Susedgradski Fašnik!!

Više


Prosinac u Susedgradu – vedar i radostan!

image Posjetite nas tijekom prosinca na prigodnim blagdanskim događanjima: izložbe, koncerti, predstave, tribine, priredbe i filmske projekcije.

Više


Dan dvorane CZKIO SUSEDGRAD - utorak, 03.12.2013.

image Velika dvorana Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad jedan je od najvažnijih ili najvažniji resurs u našoj djelatnosti. Svečano je otvorena 03. 12. 2004. godine i spada među najljepše manje dvorane u Gradu Zagrebu. Po uzoru na najbolju koncertnu dvoranu u Hrvatskoj, KD „Vatroslav Lisinski“, Centar svake godine obilježava dan svečanog otvaranja naše dvorane. Ove godine program je predviđen od 13,00 do 22,00 sata, a obuhvaća slijedeće sadržaje...

Više


Jesen u Susedgradu

imageDame i gospodo, pozivamo Vas na jesenski susret folklornih skupina, pjevačkih sastava i zborova JESEN U SUSEDGRADU u subotu, 28.09.2013. od 16,00 do 20,00 sati. Ispred Centra za kulturu bit će prezentirana susedgradska tradicijska umijeća: izvorna čipka, Podsusedska cvjetna košarica, domaći specijaliteti ...Program će biti popraćen književnim recitalima pisca PAJE KANIŽAJA koji će se predstaviti svojom kajkavskom poezijom, a program će voditi poznati radio-televizijski voditelj VOJO ŠILJAK.

Više


Viteški vikend u Podsusedu

image U sklopu 5.Podsusedskih svečanosti održava se 14. i 15.09.2011. u parku Stsrog grada Susedgrada u Podsusedu, već tradicionalni Viteški turnir Franje Tahyja u izvedbi Viteškog Reda Čuvara grada Zagreba i njihovih gostiju.

Više


DAN OTVORENIH VRATA

imageOve sezone posebnu pažnju posvetili smo edukativnim i kreativnim programima kroz niz igraonica, radionica i tečajeva za najmlađe i mlade, ali i za odrasle polaznike.

Više


Zadnja galerija

Online izložba:

Zadnji video

Online likovna radionica "MALI BALONI"