Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

Prosinac u Susedgradu – vedar i radostan!

image Posjetite nas tijekom prosinca na prigodnim blagdanskim događanjima: izložbe, koncerti, predstave, tribine, priredbe i filmske projekcije.

Više


Dan dvorane CZKIO SUSEDGRAD - utorak, 03.12.2013.

image Velika dvorana Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad jedan je od najvažnijih ili najvažniji resurs u našoj djelatnosti. Svečano je otvorena 03. 12. 2004. godine i spada među najljepše manje dvorane u Gradu Zagrebu. Po uzoru na najbolju koncertnu dvoranu u Hrvatskoj, KD „Vatroslav Lisinski“, Centar svake godine obilježava dan svečanog otvaranja naše dvorane. Ove godine program je predviđen od 13,00 do 22,00 sata, a obuhvaća slijedeće sadržaje...

Više


Jesen u Susedgradu

imageDame i gospodo, pozivamo Vas na jesenski susret folklornih skupina, pjevačkih sastava i zborova JESEN U SUSEDGRADU u subotu, 28.09.2013. od 16,00 do 20,00 sati. Ispred Centra za kulturu bit će prezentirana susedgradska tradicijska umijeća: izvorna čipka, Podsusedska cvjetna košarica, domaći specijaliteti ...Program će biti popraćen književnim recitalima pisca PAJE KANIŽAJA koji će se predstaviti svojom kajkavskom poezijom, a program će voditi poznati radio-televizijski voditelj VOJO ŠILJAK.

Više


Viteški vikend u Podsusedu

image U sklopu 5.Podsusedskih svečanosti održava se 14. i 15.09.2011. u parku Stsrog grada Susedgrada u Podsusedu, već tradicionalni Viteški turnir Franje Tahyja u izvedbi Viteškog Reda Čuvara grada Zagreba i njihovih gostiju.

Više


DAN OTVORENIH VRATA

imageOve sezone posebnu pažnju posvetili smo edukativnim i kreativnim programima kroz niz igraonica, radionica i tečajeva za najmlađe i mlade, ali i za odrasle polaznike.

Više


EUropska Ljetna scena Špansko

image Nakon što nam se ulaskom u punopravno članstvo EU i vrijeme u Hrvatskoj razvEUdrilo, s veseljem najavljujemo Europsku Ljetnu scenu Špansko. Naime, Centar za kEUlturu i obrazovanje Susedgrad u suradnji s Knjižnicom "V.Nazor" Špansko-sjever, 2., 4. i 5.07.2013. organizira na Ljetnoj sceni Špansko "Europski glazbeni tjedan".

Više


Radno i veselo u EU

image Naše ljetne radionice, ljetna kreativna radionica i radionica murala, pripremaju nas pomalo za središnje događanje našeg "Ljeta na kvadrat" - program "Dobar vam dan EU Susedgrađani" kojim ćemo u ponedjeljak, 1.07.2013. od 17 - 21 sat proslaviti punopravno članstvo RH u EU.

Više


Špansko dance 2013. u znaku sambe

image Ovogodišnji ŠPANSKO DANCE, koji će biti održan u subotu 15.06.2013. s početkom u 11 sati, na otvorenom prostoru na Trgu Ivana Kukuljevića (jugoistočna strana), bit će u znaku sambe.

Više


Zadnja galerija

Advent u Susedgradu 2019.

Zadnji video

Komedija Dimnjačar u CZKIO Susedgrad