Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Najnovija autorska predstava za djecu iz „kazališnog kovčega“ UO KD SMJEŠKO

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Na Dan grada Zagreba 31.5.2022. (utorak) u 18,30 sati, Kazališna družina „Smješko” na otvorenom prostoru ispred Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad na generalnoj probi za javnost predstviti će svoju novu autorsku predstavu za djecu „Puffi u šumi”. Uzrast 3+. Ulaz je slobodan. Dobro nam došli!

Predstava za djecu je mali mjuzikl  s dozom eko tematike,a govori o smiješnom psiću Puffiju  koji se izgubio u šumi, traži svoju vlasnicu - Djevojčicu, a i ona traži njega… Puffi putem u šumi upoznaje smiješnog plašljivog Zeca, zbunjenog Vepra i važnog Vuka koji će mu pomoći pronaći Djevojčicu, pomoći će mu očistiti šumu od smeća kojeg su bacili ljudi, uz razne zgode i nezgode praćene plesom, smijehom i pjesmom. Ako ste voljeli „Ježevu kućicu“, sigurno će vam se i ova predstava jako svidjeti jer će vas podsjetiti upravo na omiljenu priču svih generacija.

Originalni tekst, sjajni glumci i kostimi, razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati.

Režija: Mirta Zečević
Koreografija: Ivana Boban
Scenografija: Irena Kraljić
Kostimografija i lutke: Neda Vuković
Glazba: Damir Šimunović
Dizajn: Violeta Juras
Oblikovanje svjetla: Domagoj Klasić

Glume: Korana Ugrina, Veronika Mach, Filip Lugarić

 

Premijera predstave “POSTOLAR I VRAG“-kazališta Smješko u CZKIO Susedgrad

OBJAVLJENO: 02.10.2023 17:14

Subota, 14.10.2023. u 12.00 sati. A. ŠENOA “POSTOLAR I VRAG“ u režiji Ivane Boban predstava je za djecu od 10 godina. Zašto moram čitati lektiru?I to još u stihovima ,napisanu arhaičnim jezikom? Što to znači-arhaičan?...I kakve veze“Postolar i vrag“imaju s današnjim životom?I…još niz takvih pitanja svakog školarca svake godine muče…Besplatne ulaznice je potrebno preuzeti u Centru. Radno vrijeme blagajne: ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak – od 10.00 do 16.00 sati i srijeda od 14.00 do 19.00 sati, Argentinska 5, I. kat Ulaznice se mogu preuzeti od srijede.

Kazališna predstava “Kronika seoske ljubavi”

OBJAVLJENO: 25.09.2023 13:12

Kazališna predstava “Kronika seoske ljubavi” u CZKIO Susedgrad, 13.10.2023. u 19.30 sati Šarmantna i topla priča o sveprisutnoj ljudskoj potrebi za bliskošću koja se odvija u našem vremenu koje često udaljava ljude, zbog čega važnost ljubavi i bliskog dodira, kao da nikad nije bila veća. Lijepa i putena Ljubica, nekadašnja druga pratilja neznane miss, duboko razočarana muškarcima, u seoskoj kućici sanjari o tome kako će se jednog dana ipak pojaviti njen vitez. No, on je možda bliže, nego je mogla i pretpostaviti. Milivoj, pomalo krut i nes(p)retan, sve češće se naviruje preko ograde i traži razloge za druženje. U sjajnim ulogama Gordana Gadžić i Sreten Mokrović, odlična režija Darija Harjačeka. Cijena ulaznice – 7,90 eura (59,52 kn). Radno vrijeme blagajne: ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak – od 10.00 do 17.00 sati i srijedu od 14.00 do 20.00 sati, Argentinska 5, I. kat

RASPRODANO!!! - Predstava „Kako misliš mene nema“, kazališta Exit

OBJAVLJENO: 14.04.2023 20:51

„Kako misliš mene nema?!“bezvremenska je priča o Zagrebu, Hrvatskoj, nedosanjanim snovima, malim ljudima, mašti i bezbrojnim ulogama koje svi mi igramo svakog dana svoga života. Kazališni hit Teatra Exit, eksplozivan je spoj realnosti i fikcije koji već godinama oduševljava publiku, a ona se vjerno vraća. Provjereno zabavna, ali kompleksna predstava „Kako misliš mene nema?!“ svoj kazališni život započela je u proljeće 2007. godine, a u međuvremenu je uspjela steći status predstave koja ne zastarijeva, već svakom novom godinom dobiva još više šarma, patine, duha i gorčine. Ovaj autorski projekt Ivice Boban društveno je angažirani splet suza i smijeha koji funkcionira toliko dobro – da u njemu uživaju čak i srednjoškolci. Ovaj sjajan kazališni komad na svojim plećima nose samo dva glumca – Amar Bukvić i Filip Juričić, koji su uz ove uloge odrasli, u njih upisali dio sebe i publici uspjeli prenositi njihovu tragično dobrodušnu energiju. Nježnu i dirljivu. Tužnu. (…) Ova ekscentrično nabrijana, ali dirljiva predstava putovanje je dviju osoba kroz sebe same, kroz mnoga lica koja svatko od nas u sebi nosi i igra različitim situacijama. Ines Mihić (Dnevnik.hr) Dragi sugrađani, dobro nam došli! Predstava traje dva sata. Cijena ulaznice – 7,90 eura (59,50 kn). Radno vrijeme blagajne: ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak – od 10,00 do 17,00 sati i srijedu od 14,00 do 20,00 sati, Argentinska 5, I. kat