Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Podsusedski Zagrebački kit se vraća u Europu

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

U sklopu kvARTura projekta "Zagreb na2", CZKIO Susedgrad u suradnji s Organizacionim odborom Podsusedskih svačanos​ti provodi projekt "Podsused na2 - Mesocetus agrami se vraća u Europu". U petak, 27.09.2013. u 17 sati na Podsusedskom trgu u Podsusedu počinju završna događanja čitavog projekta.

Od 17 sati počet će okupljanje na Podsusedskom trgu, gdje će autori projekta upoznati posjetitelje sa samim projektom.

Zatim će svi zajedno prošetati do druge točke Poučne staze Podsused gdje će posjetitelje, uz već postojeće spomen obilježje, dočekati naša maketa podsusedskog kita. Tu će posjetitelji upoznati sam projekt poučne staze, saznati sve o podsusedskom kitu i najvažnijim podsusedskim kulturno-povijesnim spomenicima i idejama za njihovo očuvanje i revitalizaciju.

Na kraju ćemo podsusedskog kita simbolički pustiti u Savu, na njegov put Savom i Dunavom do Crnog mora i dalje, da bi stanovnicima krajeva kroz koje prolazi pronio glas o ljepoti podsusedskog kraja i vrednotama koje njegovi stanovnici žele i nastoje promicati i živjeti.

Ne sudi knjigu po koricama - obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige

OBJAVLJENO: 25.10.2021 16:15

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u suradnji s Udrugom „Nova stranica Zagreb” u petak, 22.10.2021. održao je program „Ne sudi knjigu po koricama” povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige u svrhu razvijanja senzibiliteta prema književnom stvaralaštvu i promoviranju hrvatskih autora U prostoru Centra bile su izložene knjige zamotane u neproziran papir na kojem su bile navedene dvije do tri smjernice. Same knjige nisu bile vidljive te je posjetitelj po nasumičnom odabiru ili po smjernicama mogao odabrati jednu knjigu. Knjige su bile nove, nečitane, različitih žanrova s naglaskom na isključivo hrvatskim autorima.

Europski tjedan mobilnosti 2021. u CZKIO Susedgrad

OBJAVLJENO: 23.09.2021 15:41

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 16. do 22. rujna 2021. sudjelovao je u sklopu Europskog tjedna mobilnost sa svojim kontinuiranim programima namijenjenim za osobe treće životne dobi te za djecu i mlade: „Rekreacija 50 +” i „Likovni Atelier za djecu i mlade”.

Tjedan novih mogućnosti 2021.

OBJAVLJENO: 23.08.2021 12:53

Najavljujemo „Tjedan novih mogućnosti 2021.“ od 30.8. do 3.9.2021. u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Zagreb. Posjetite, čujte, vidite, pitajte i isprobajte, kazališne, rekreativno-plesne, likovne i znanstvene radionice i tečajeve i upoznajte njihove voditelje. Uz tradicionalne i etablirane radionice imamo i neka zanimljiva i privlačna osvježenja. Ulaz je slobodan! Dobro nam došli! Ovisno o epidemiološkim mjerama u skladu s odredbama Gradskog ureda za kulturu i Stožera civilne zaštite RH moguće su izmjene termina.