Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

SUSEDGRADSKA LJETNA PROMENADA U ŠPANSKOM

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Nakon dugo vremena vraćamo se s besplatnim ljetnim programima na Trg Ivana Kukuljevića! Pripremili smo mnoštvo kulturnih događanja za sve uzraste od 14.6. do 29.6.2022. godine. Programi će se odvijati u suradnji s Knjižnicom Špansko-sjever ispred knjižnice na Trgu Ivana Kukuljevića 9.

14.6. / 18,00-19,00 SATI  / ŽONGLER I HODAČ NA ŠTULAMA / DOB 3+

ZABAVIMO SE uz ulične zabavljače žonglera i hodača na štulama cirkuske skupine Cirkorama.

 

15.6. / 18,00-19,00 SATI / KLAUN, KLAUNSKE SITUACIJE / DOB 3+

RAZVESELIMO SE uz klauna i klaunsku izvedbu.

                                                                              

17.6 / 9,30-11,00 SATI / SVJESNO HODANJE I PODIZANJE VITALNE ENERGIJE / DOB 50+

POVEĆAJMO RAZINU ENERGIJE i umirimo um svjesnim hodanjem. Radionica uključuje vježbe za podizanje vitalne energije, pripremu za pravilno kretanje i disanje, svjesno hodanje, te kratko istezanje u prirodi. Preporučamo odjenuti ugodnu odjeću i obuću, te ponijeti mali ruksak s bočicom vode. POLAZAK I POVRATAK Trg Ivana Kukuljevića 9 (pokraj Knjižnica Špansko-sjever)

                                                                              

20.6. / 10,00-11,30 SATI / KAKO STARE KNJIGE MOGU POSTATI NOVI MEDIJ ZA KREATIVNO STVARANJE-KREATIVNA RADIONICA / DOB 6-12

STVARAJMO originalne likovne radove od različitih likovnih tehnika i likovnih medija.

 

25.6. / 9,30-11,00 SATI / HOKUS-POKUS-ZNANSTVENA ZABAVLJAONICA / DOB 6-12

UČIMO radeći pokuse na temelju kemijske reakcije octa i sode bikarbone te rakete, epruveta pokretana ugljik dioksidom, vatromet u staklenci.

 

27.6. / 19,00 SATI / PREDSTAVA  PALAC SIM, PALAC TAM / MALI TEATAR / DOB 5-9

GLEDAJMO I SLUŠAJMO predstavu nastalu prema nagrađivanom tekstu ilustrirane pripovijetke Silvije Šesto „Palac Sim Palac Tam“ gdje glumac priča ne samo riječima već i različitim drugim sredstvima pripovijedanja, od kojih dominira upotreba ritma kroz tehniku TJELESNIH PERKUSIJA, tzv. “body percussion”.

 

29.6. / 9,30-11,00 / HOKUS-POKUS-ZNANSTVENA ZABAVLJAONICA / DOB 6-12

IZRADIMO velike balone od sapunice, usnu harmoniku od drvenih špatula, papira i gumica te lavu u staklenci, vulkan iz boce.   

 

SUSEDGRADSKA LJETNA PROMENADA U GAJNICAMA

OBJAVLJENO: 06.06.2022 10:48

Ljetni programi održat će se od 8.6. do 15.7.2022. godine na otvorenom, ispred Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad i u unutrašnjim prostorijama Centra. Zaplešite i zabavite se uz VEČERNJE KONCERTE, KREATIVNE, GLAZBENE, LIKOVNE, KNJIŽEVNE I ZNANSTVENO POPULARNE RADIONICE. Svi programi su besplatni!

VOLIM ZAGREB I U SUSEDGRADU - Koncert ZAGREBAČKOG ORKESTRA ZET-a

OBJAVLJENO: 19.05.2022 19:49

U ovogodišnjem programu u obilježavanju našega Grada Zagreba „VOLIM ZAGREB I U SUSEDGRADU“ pozivamo Vas na koncert ZAGREBAČKOG ORKESTRA ZET-a. Koncert će se održati s krova Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad u petak, 3.6.2022. u 19,00 sati. Zagrebački orkestar ZET-a izvest će nezaboravne starogradske pjesme našega grada, kao i skladbe iz kultnog filma „Tko pjeva zlo ne misli“. U orkestru također i danas svira trubač Stjepan Strmečki, iz orginalne postave orkestra u filmu. Budite s nama uz senzacionalni provod i glazbu. „Ako je tramvaj – taj starinski, ali nikad zastarjeli simbol jednoga grada, njegovo srce i krvotok, onda je njegov orkestar njegova duša,“ davno je o Zagrebačkom orkestru ZET-a, napisao slavni kantautor i šansonijer Zvonko Špišić.

Osvrt na Uskrs 2022./ Razlog za živu nadu!

OBJAVLJENO: 25.04.2022 16:08

Prigodni kulturno – umjetnički program Uskrsa za sugrađane iz Ukrajine održan je 24.04.2022. u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susegrad uz mnoštvo emocija i poruka nade. Organizatori projekta Kuća nade pozvali su izbjegle iz svih krajeva Hrvatske, Slavonskog Broda, Varaždina, Karlovca, Jastrebarskog, Čakovca i Slavonske Požege.