Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

LJETNA PROMENADA U PODSUSEDU

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

U nastavku Ljetne promenade, 20.rujna 2022. godine, u suradnji s Knjižnicom Podsused, donosimo dvije besplatne radionice za djecu od 6 do 12 godina ispred Knjižnice Podsused, Podsusedski trg 3. Druženje, učenje i zabava, sve u jednom!

                                                             20.9.2022. / 17,00-18,00 sati

„HOKUS-POKUS“ ZNANSTVENA ZABAVLJAONICA

Toplinski kapacitet vode možda zvuči komplicirano, ali sve ćemo objasniti pomoću vatrootpornog balona. Saznat ćemo i zašto se baloni i naranče ne vole! Izvest ćemo nekoliko pokusa na temelju kemijske reakcije octa i sode bikarbone. Pričat ćemo o letovima u svemir, osvajanju Mjeseca te izraditi i lansirati raketu epruvetu!

Voditelj: Zvonimir Marić, Udruga svijet oko nas

                                                             20.9.2022. / 18,00-19,30 sati

 „____________-it“ GEOLOŠKA RADIONICA

Labradorit, muskovit, biotit, hematit, pirit i sfalerit! Ne, nismo prizvali duhove niti drevne uroke već nekoliko predstavnika minerala koje ćeš upoznati na ovoj radionici. Što su minerali, a što stijene te kako oni nastaju? Što je „zlato za budale“, a što pustinjska ruža? Postani geolog i pridruži nam se na ovoj radionici čudna naziva - „____ - it“ te istraži što nam sve Zemljina blaga mogu ispričati.

Dijamanti, drago kamenje i drugi vrijedni minerali mogu biti statusni simboli, ali mogu skrivati i mnoge "mračne tajne". Stoga ćemo u sklopu Europskog tjedna održivog razvoja, na radionici  razgovarati o ekspoataciji i korištenju stijena i minerala u industriji te potencijalnim prijetnjama za okoliš.

Voditelj: Antonio Svorenji, App&Tech Consulting 

43.SUSEDGRADSKI FAŠNIK - POPUNJENO!!

OBJAVLJENO: 01.02.2023 15:12

Djeco za vas smo priredili besplatni fašnički program! Žonglirajte , klaunirajte, otkrijte mađioničarske trikove i zabavite se u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

ADVENT U SUSEDGRADU 2022.

OBJAVLJENO: 17.11.2022 11:03

ADVENT U SUSEDGRADU 2022.” održat će se u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 30.11. - 16.12.2022. Obilježite s nama blagdansko ozračje kroz kreativne obiteljske radionice, koncerte i predstavu. Koncerti na otvorenom i radionice su besplatni, a za radionice su potrebne prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I.kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

SUSEDGRADFEST 2022. - 7. Susedgradski kulturni susreti

OBJAVLJENO: 05.10.2022 23:28

Ljubitelji tradicijske kulture, dođite na SusedgradFest! U petak, 21.10.2022 u 19,00 sati u Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, doživite usijanu folklornu atmosferu s KUD-ovima iz Gornjeg Vrapča, Kustošije i Stenjevca. Posjetite i izložbu u galeriji „Idealni grad”, u kojoj se predstavlja Udruga Tradicija. ULAZ JE BESPLATAN UZ PREDOČENJE ULAZNICE! Besplatne ulaznice mogu se podignuti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/1, Gajnice, od ponedjeljka 10. listopada svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Broj ulaznica je ograničen! Dobro nam došli!