Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Dani Stenjevca!

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Pozivamo vas na Dane Stenjevca, koji će se održati na više lokacija u Stenjevcu tijekom 15.-17.09.2023.

Dani Stenjevca su trodnevni kvartovski festival, na kojem smo vam pripremili sadržaje humanitarnog, glazbenog, kulturnog, edukativnog, sportskog, zdravstvenog, gastronomskog i održivog tipa! Naš kvartovski festival ćemo započeti u petak s dobrovoljnim darivanjem krvi i mjerenjem tlaka i šećera u prostorijama Mjesnog Odbora Perjavica Borčec. U subotu imamo cjelodnevni program od ujutro pa do navečer, pa tako startamo s teniskom igraonicom za najmlađe, te nastavljamo s radionicom dresiranja pasa. Nakon podne imamo nastup Matice Umirovljenika Susedgrad, te radionicu aranžiranja cvijeća. Muzičku podlogu za popodnevni dio će nam osigurati DJ Senno, a pridružit će nam se i KUD Vrapčanci. Za najmlađe će tu biti mađioničar i facepainting, a i radionica za djecu Odgoj s glazbom. Svoj rad će nam predstaviti i Humanitarna Udruga Srce Stenjevca, te ćemo prikupljati sredstva za Dječji Vrtić Vrapče. Tijekom subote ćete moći sudjelovati u humanitarnoj tomboli u kojoj sudjeluju poduzetnici s prostora našeg kvarta. Sav prihod od humanitarne akcije ide u svrhu opremanja Dječjeg Vrtića Vrapče. Subotu navečer će vas zabavljati Djerko Ulica, stenjevački rap predstavnik, a tu će biti i DJ show Anavi i Keso, te Penthouse DNB, popraćeni s fire i pole dance showom! Nedjelju popodne ćemo započeti s KUD Stenjevec, radionicom plesa na svili, prezentacijom mačevanja, te buvljakom razmjene stvari po principi sharing is caring! U nedjelju popodne će nam u goste doći naši sjajni vatrogasci iz DVD-a Zapad i prezentirati nam svoj rad i opremu. Festival će zatvoriti lokalni band koji se bavi irskom glazbom Drowsy Lizards. Za gastronomsku ponudu festivala su zaduženi lokalni ugostitelji, pa ćete tako moći probati craft pive i gemište na štandu Beershopa To&To, roštilj na štandu Agram, slushie i sladolede na štandu Caffe Bara Cross, i langošice i slične delicije na štandu Scorpio. Dužinom trajanja i opsegom programa, s preko 30 aktivnosti, je ovo najveći događaj ovog tipa u Gradu Zagrebu pa vas sve pozivamo u Stenjevec, Park Lujze Janović Wagner, od 16.-17.2023. Vidimo se na Danima Stenjevca!

 

Hokus pokus: "Čarolije iz kućne radinosti"

OBJAVLJENO: 11.09.2023 23:07

18.9.2023./ ponedjeljak / u 18:00 sati / na otvorenom prostoru ispred Knjižnice Podsused na Podsusedskom trgu 3 – HOKUS POKUS – Znanstvena zabavljaonica za djecu od 6-12 godina, tema radionice je „Čarolije iz kućne radinosti”. Od vatrometa do harmonike, ništa nije nemoguće izraditi a to će nam pokazati voditelj radionice Zvonimir Marić (Udruga Svijet oko nas).

Kazališna predstava: "Eko jeka i čarobna planeta"

OBJAVLJENO: 11.09.2023 23:04

19.9.2023./ utorak / u 18:30 sati / na otvorenom prostoru ispred Knjižnice Podsused na Podsusedskom trgu 3. – KAZALIŠNA PREDSTAVA ZA DJECU – EKO JEKA I ČAROBNA PLANETA u kojoj gusar Goranga vodi djecu u uzbudljivu avanturu spašavanja planete Zemlje. Djeca su junaci ove priče u kojoj se oni bore da očuvaju četiri elementa prirode: zemlju, vodu, vatru i zrak. Predstava je namijenjena djeci predškolske i školske dobi. Vrijeme trajanja predstave je 45 minuta. Ulaz slobodan!

SUSEDGRADSKA LJETNA PROMENADA 2023.

OBJAVLJENO: 14.06.2023 09:52

I ove godine vruće ljeto provodimo na otvorenom uz koncerte, kazališne predstave i radionice na „Susedgradskoj ljetnoj promenadi 2023.“ u Gajnicama, Španskom i završno u Podsusedu. Od 20.06 pa do 19.09.2023. moći ćemo zajedno plesati, pjevati, igrati se, ludovati i mudrovati. Pridružite nam se na (super)zanimljivim programima! Ulaz je slobodan!