Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Festival znanosti 2015. u Susedgradu

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

13.Festival znanosti (i 11.Festival znanosti u Susedgradu) ove će se godine odvijati u tjednu od 20. do 25.04.2015. Naš će program ove godine biti raznolik, odvijat će se od 20. - 23.04. i sastojat će se od 2 radionice u 3 dana, jedne izložbe i jedne tribine..Svi programi, osim tribine, odvijat će se u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice), dok će tribina u četvrtak 23.04.2015. u 18,30 sati gostovati u Gimnaziji Lucijana Vranjanina (Trg hrvatskih pavlina 1, Stenjevec).

CENTAR ZA KULTURU I OBRAZOVANJE SUSEDGRAD

 

FESTIVAL ZNANOSTI 2015. U SUSEDGRADU

TEMA: SUNCE

 

 

Ponedjeljak, 20.04.    Origami radionica „ORIGAMI SUNCE“

       12-14 sati             Voditeljica: Sanja Srbljinović Čuček

 

 

Utorak,21.04.             Origami radionica „ORIGAMI SUNCE“

    12-14 sati                Voditeljica: Sanja Srbljinović Čuček

                                 

       19,30 sati                   Otvorenje origami izložbe „SUNČANI

DITIRAMB“ u suradnji s Hrvatskim origami društvom

 

Srijeda, 22.04.            Radionica „FAHRENHEIT I

     12-14 sati                                                              TERMOMETRI“

                                      Voditeljica: Marina Čalogović, mag.chem.

 

Ovi programi odvijat će se u dvorani  Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 u Gajnicama

 

Četvrtak, 23.04.          - Tribina „EKOLOŠKO DANAS“:

    18,30 sati                 „MI I SUNČEVA ENERGIJA  DANAS I

 SUTRA“

  • Predavač: Doc. dr. sc. Ljubomir Majdandžić,dipl. ing.
  • Voditelj tribine: Leo Prebanić
  • U knjižnici Gimnazije Lucijana Vranjanina, Trg hrvatskih pavlina 1

 

 

 

 

Ne sudi knjigu po koricama - obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige

OBJAVLJENO: 25.10.2021 16:15

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u suradnji s Udrugom „Nova stranica Zagreb” u petak, 22.10.2021. održao je program „Ne sudi knjigu po koricama” povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige u svrhu razvijanja senzibiliteta prema književnom stvaralaštvu i promoviranju hrvatskih autora U prostoru Centra bile su izložene knjige zamotane u neproziran papir na kojem su bile navedene dvije do tri smjernice. Same knjige nisu bile vidljive te je posjetitelj po nasumičnom odabiru ili po smjernicama mogao odabrati jednu knjigu. Knjige su bile nove, nečitane, različitih žanrova s naglaskom na isključivo hrvatskim autorima.

Europski tjedan mobilnosti 2021. u CZKIO Susedgrad

OBJAVLJENO: 23.09.2021 15:41

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 16. do 22. rujna 2021. sudjelovao je u sklopu Europskog tjedna mobilnost sa svojim kontinuiranim programima namijenjenim za osobe treće životne dobi te za djecu i mlade: „Rekreacija 50 +” i „Likovni Atelier za djecu i mlade”.

Tjedan novih mogućnosti 2021.

OBJAVLJENO: 23.08.2021 12:53

Najavljujemo „Tjedan novih mogućnosti 2021.“ od 30.8. do 3.9.2021. u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Zagreb. Posjetite, čujte, vidite, pitajte i isprobajte, kazališne, rekreativno-plesne, likovne i znanstvene radionice i tečajeve i upoznajte njihove voditelje. Uz tradicionalne i etablirane radionice imamo i neka zanimljiva i privlačna osvježenja. Ulaz je slobodan! Dobro nam došli! Ovisno o epidemiološkim mjerama u skladu s odredbama Gradskog ureda za kulturu i Stožera civilne zaštite RH moguće su izmjene termina.