Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

HUMANITARNA PLESNA PRODUKCIJA ZA POMOĆ NIKOLI VIDAKU!

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

U subotu, 09.05.2015. u 19:30 u CENTRU ZA KULTURU I OBRAZOVANJE SUSEDGRAD održat će se HUMANITARNA PLESNA PRODUKCIJA ZA POMOĆ NIKOLI VIDAKU!

Nikola je rođen 21. lipnja 1989. godine.
Iza njega je ostalo sretno djetinjstvo, te je počeo proživljavati možda najljepše razdoblje u životima svih nas, a to je mladost. Međutim, životni put mu se uvelike promijenio...

14. listopada 2007. godine, kao neizravni sudionik prometne nesreće, Nikola je zadobio teške tjelesne ozljede glave i vratne kralježnice, što je uzrok sadašnjeg stanja u kojem se nalazi, a to je ''Vigilna koma'' (budna koma). Od tad je liječen u Bolnici Sestara milosrdnica i u lječilištu Krapinske Toplice.

Zbog nesreće dragog Nikole, njegovi su roditelji prisiljeni uložiti znatna financijska sredstva i svaka pomoć im je dobrodošla.

Na ovogodišnjoj produkciji uživat ćete u nastupima Lare Janić, plesača Plesnog studija Fusion, Plesnog studija Hip Hop House, plesnog studija TransForm, hip hop grupe Plesnog centra Osmijeh i plesača Don Kolarek BBoy akademije!

Ulaznice po cijeni od 25kn moći će se kupiti na mjestu produkcije u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad ( Argentinska 5,Gajnice) od 17h!

Sav novac prikupljen od ulaznica i donacija bit će uplaćen na račun Nikole Vidaka!

Nadamo se da ćete se i ove godine okupiti u što većem broju kako bi pomogli obitelji Vidak!


www.facebook.com/pomozimo.nikoli

info tel: 091 897 7640 (Matea Hrenović)

"Dan crvenih haljina" 5.2.2021.

OBJAVLJENO: 05.02.2021 10:58

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad podupire akciju “Dan crvenih haljina” - podizanje svjesti o specifičnostima moždanog udara kod žena. Akcija će se odžati 5.2.2021. MO „Bruno Bušić”, Borongaj, ul. A. Jakšića 29a. Pridružite se i Vi!!!

DAN CRVENIH HALJINA

OBJAVLJENO: 16.01.2020 09:31

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad podupire akciju “Dan crvenih haljina” - podizanje svjesti o specifičnostima moždanog udara kod žena. Akcija će se odžati 5.2.2020. na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Sv. Nikola za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja - 6.12.2018.

OBJAVLJENO: 06.12.2018 15:56

U četvrtak, 6.12.2018. u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) u 18,00 sati obilježen je dan Sv. Nikole. Želja je bila da se djeci slabijeg imovinskog stanja pruži puni doživljaj dječjeg blagdana. Za tu priliku priređena je predstava „Legenda o Sv. Nikoli“ s Kristijanom Ugrinom. Program Sv. Nikola podržao je Centar za socijalnu skrb – Podružnica Susedgrad. Organizator je Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Ovim putem zahvaljujemo se našim sponzorima: Profil kletu,Mozaik knjizi, Krašu i Turističkoj zajednici grada Zagreba.