Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Odbrojavanje do finala Susedgradskog osnovnoškolskog TALENT SHOWA je počelo!

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Nakon što su završene sve audicije, uključujući i završnu u ponedjeljak 18.05. u dvorani Centra, 24 finalista iz 12 zagrebačkih osnovnih škola mogu se pripremati za veliki finale u četvrtak, 28.05.2015. u 19 sati, u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice).

Talent Show 2015.

SUSEDGRADSKI OSNOVNOŠKOLSKI TALENT SHOW  je dio zajedničkog projekta OŠ Stenjevec i CZKIO Susedgrad, ŠPANSKO DANCE PREDSTAVLJA SUSEDGRADSKI OSNOVNOŠKOLSKI TALENT SHOW.

Osnovni cilj našeg projekta je omogućiti talentiranoj djeci, pojedincima i grupama da iskažu svoje glazbene i plesne talente kroz selekciju u školskim audicijama, da bi zatim najbolji sudjelovali na finalnom natjecanju u dvorani CZKIO Susedgrad u Gajnicama (Argentinska 5), gdje će posebni stručni ocjenjivački sud  proglasiti najbolje i ukupnog pobjednika talent showa. Kao posebnu nagradu, pobjednici i najbolje ocjenjeni sudionici finala imat će priliku nastupiti na tradicionalnoj manifestaciji ŠPANSKO DANCE, na otvorenoj sceni na Trgu Ivana Kukuljevića u Španskom

Finale će se održati 28.05.2015. u velikoj dvorani CZKIO Susedgrad, a najuspješniji natjecatelji će, uz priznanja i nagrade, nastupiti  u programu ŠPANSKO DANCE-a  13.06.2015. na Trgu Ivana Kukuljevića u Španskom.

.

Ne sudi knjigu po koricama - obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige

OBJAVLJENO: 25.10.2021 16:15

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u suradnji s Udrugom „Nova stranica Zagreb” u petak, 22.10.2021. održao je program „Ne sudi knjigu po koricama” povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige u svrhu razvijanja senzibiliteta prema književnom stvaralaštvu i promoviranju hrvatskih autora U prostoru Centra bile su izložene knjige zamotane u neproziran papir na kojem su bile navedene dvije do tri smjernice. Same knjige nisu bile vidljive te je posjetitelj po nasumičnom odabiru ili po smjernicama mogao odabrati jednu knjigu. Knjige su bile nove, nečitane, različitih žanrova s naglaskom na isključivo hrvatskim autorima.

Europski tjedan mobilnosti 2021. u CZKIO Susedgrad

OBJAVLJENO: 23.09.2021 15:41

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 16. do 22. rujna 2021. sudjelovao je u sklopu Europskog tjedna mobilnost sa svojim kontinuiranim programima namijenjenim za osobe treće životne dobi te za djecu i mlade: „Rekreacija 50 +” i „Likovni Atelier za djecu i mlade”.

Tjedan novih mogućnosti 2021.

OBJAVLJENO: 23.08.2021 12:53

Najavljujemo „Tjedan novih mogućnosti 2021.“ od 30.8. do 3.9.2021. u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Zagreb. Posjetite, čujte, vidite, pitajte i isprobajte, kazališne, rekreativno-plesne, likovne i znanstvene radionice i tečajeve i upoznajte njihove voditelje. Uz tradicionalne i etablirane radionice imamo i neka zanimljiva i privlačna osvježenja. Ulaz je slobodan! Dobro nam došli! Ovisno o epidemiološkim mjerama u skladu s odredbama Gradskog ureda za kulturu i Stožera civilne zaštite RH moguće su izmjene termina.