Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Upravno vijeće

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

UPRAVNO VIJEĆE

> Sastav članova Upravnog vijeća 2022.-2025 - CZKIO Susedgrad

 

Upravno vijeće izvještaji i zapisnici:


> Poziv i zapisnik sa 6. sjednice Upravnog vijeća

> Poziv i zapisnik sa 5. sjednice Upravnog vijeća

> Poziv i zapisnik sa 4. sjednice Upravnog vijeća

> Izvještaj sa 3. sjednice Upravnog vijeća

> Izvještaj sa 2. sjednice Upravnog vijeća

> Izvještaj sa 148. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 147. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 146. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 145. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 144. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 143. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 142. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 141. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 140. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 139. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 138. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 137. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 136. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 135. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 134. sjednice.pdf

> Izvještaj sa 133. sjednice.pdf

 

 

SUSEDGRADSKI KULTURNI REZIDENT

OBJAVLJENO: 18.06.2022 12:59

Ispred Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 20.6.2022. godine u 18,30 sati, odigrat će se završna dramska produkcija, kratka predstava, svojevrsni ogledni sat polaznika Susedgradskog kulturnog rezidenta „Kad će taj utorak“ koja na komičan način opisuje događanja na kraju školske godine. Ovogodišnji kulturni rezident Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad je profesionalni glumac Ivan Horvat koji je u duljem kontinuiranom periodu boravio u Centru i razvijao svoj prigodno odabrani umjetnički/profesionalni projekt u suradnji s OŠ D.Domjanića, kroz niz predavanja i radionica, te kroz završnu dramsku produkciju približiti će svoju umjetnost/djelatnost našoj publici. Dobro nam došli.

42. SUSEDGRADSKI FAŠNIK - BESPLATNE RADIONICE!!!

OBJAVLJENO: 09.02.2022 10:53

Djeco, za vas smo priredili pregršt klaunovskih ludorija, u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice. Dođite na besplatne radionice, žongliraj i postani klaun ili pantomimičar na jedan dan te istražite što predstavlja klaun u izvedbenoj umjetnosti i koja je njegova esencija u smislu kazališne tehnike. Za radionice su potrebne prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

PRIJAVE U TIJEKU!!! Rekreativni balet za odrsle!!!

OBJAVLJENO: 01.02.2022 12:19

Cilj tečaja je približiti baletnu umjetnost, potaknuti rad na sebi, otkrivanju vlastite kreativnosti. Kod polaznika velika pozornost pridaje se relaksirajućim vježbama uz zvuk klasične glazbe, razvitku osjećaja ritma u koordinaciji s plesnim koracima, pravilnu postavu tijela, popravljanje posture leđa, razvijanje izdržljivosti te uživanje u plesnom pokretu. Nije potrebno predznanje!!!