Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

NOVO! Pripreme za prijemne ispite, Glazbeni studio, Dramski studio za djecu i mlade, Filmska škola

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad uz svoje redovite tečajeve i radionice sada Vam nudi:

Letak

PRIPREME ZA PRIJEMNE ISPITE

na srednjim školama Primijenjenih umjetnosti i dizajna

VODITELJ: IVAN VITEZ,  POZNATI HRVATSKI ILUSTRATOR I LIKOVNI UMJETNIK

TRAJANJE: 2 X TJEDNO PO 2 SATA (PRED KRAJ SE UVEĆAVA BROJ SATI)

CIJENA: 400 KUNA MJESEČNO

Od 15. veljače započinjemo sa stručnim pripremama za savladavanje ispitnih programa na srednjim umjetničkim školama. Pozivamo zainteresirane kandidate, učenike osmih razreda osnovnih škola da se priključe tečaju na kojem želimo kroz primjerenu nastavu i savladavanje ispitnog programa pripremiti učenike da što kvalitetnije pristupe samom ispitu.

Stučno i profesionalno vodstvo: Višestruko nagrađivani likovni umjetnik Ivan Vitez, autor je većeg broja likovnih monografija, udžbenika i ilustriranih knjiga za djecu, za što je i uvršten u UNESCO-vu listu 100 najboljih ilustratora na svijetu od 1960. - 2000. godine.

GLAZBENI  STUDIO

GLAZBENA MULTIMEDIJSKA RADIONICA ZA DJECU OD 6 – 10 GODINA (do 15 polaznika)

VODITELJICA: JELENA IVACI, GLAZBENA PEDAGOGINJA

CIJENA: 200 kn mjesečno

U svakom djetetu čuči glazbeni potencijal. Poticati i razvijati djetetov interes za glazbu, stvarati temelja za bavljenje glazbom metodičkim vođenjem kroz različite glazbene aktivnosti u vedrom i opuštenom ozračju, namjera je Glazbenog studija.

Svijet glazbe upoznat će pjevanjem različitih dječjih pjesmica,  sviranjem pratnje na dječjim udaraljkama, slušanjem kvalitetne glazbe različitih stilova uz pokret, likovni i literarni izričaj,  pri tome će razvijati glazbene sposobnosti, vještine, kreativnost i znatiželju.

Stučno i profesionalno vodstvo: Jelena Ivaci profesorica je  glazbe s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom različitih uzrasta. Još za studenskih dana radila je u glazbenim radionicama i sviraonicama. Danas vodi dječji zbor, dječju klapu i predaje glazbenu kulturu u OŠ.

DRAMSKI STUDIO ZA DJECU I MLADE OD 6 – 14 GODINA

VODITELJICA:  PETRA BOKIĆ, DRAMSKA PEDAGOGINJA

TRAJANJE: 2X TJEDNO PO 1 SAT ( PONEDJELJKOM I SRIJEDOM NAVEČER)

CIJENA:  200 KN MJESEČNO

Polaznici dramskog studija kroz  dramske igre, vježbe i improvizacije bivaju uvedeni u svijet kazališta. Radi se na osnovama glumačkog izričaja, scenskog govora i pokreta. Polaznici razvijaju vještine kulture govora, javnog nastupa, potpomažu razvoju kreativnosti, razvijaju socijalne vještine, proširuju samosvijest. U radu se dotiču i druge grane umjetnosti tako da se oplemenjuje opća kultura polaznika.

Krajem školske godine završava se jedna cjelina dramskog druženja. Polaznici će svoj rad prezentirati u obliku otvorenog sata, predstave ili drugog kazališnog događanja.

Stučno i profesionalno vodstvo: Petra Bokić dramska je pedagoginja sa višegodišnjim iskustvom vođenja dramskih grupa djece i mladih, te s velikim iskustvom u kazališnog glumi i lutkarstvu.

UZ SKORO POKRETANJE REDOVITOG FILMSKOG PROGRAMA SUBOTOM U NAŠEM  „KINU NA KRAJU/POČETKU GRADA“

OBJAVLJUJEMO NATJEČAJ ZA POLAZNIKE PRVE GRUPE FILMSKE ŠKOLE CZKIO SUSEDGRAD

VODITELJICA: VIŠNJA SKORIN, AKADEMSKA MONTAŽERKA I REDATELJICA

TRAJANJE: 2X TJEDNO PO 2 SATA (ČETVRTKOM NAVEČER I SUBOTOM)

CIJENA:  1.500,00 KN (300 KN MJESEČNO)

Tečaj: za one koji imaju dobru ideju i žele snimiti svoj prvi film ili video spot,

            za one koji žele sate dosadnih obiteljskih kućnih videa pretvoriti u zabavne video uratke,

            za one koji se pripremaju za upis na Akademiju dramskih umjetnosti

Montaža projekata u profesionalnom studiju 3D2D Animatori (http://tridedvade.com/hr)

Dobivanje diplome i DVD-a s kratkim filmom na kraju tečaja
Stučno i profesionalno vodstvo: voditeljica Višnja Skorin akademska je montažerka i redateljica, autorica knjige "Digitalni video" -  jedine knjige o videu na hrvatskom jeziku

 

PRIJAVE I UPISI TRAJU DO 15. VELJAČE, NASTAVA POČINJE ODMAH NAKON UPISA.

ZIMSKI BOOK CLUB u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad – Siječanj 2022.

OBJAVLJENO: 29.12.2021 20:41

Duge zimske dane radije kratite u društvu dobre knjige nego pred TV-ekranom, a umjesto u šoping centre radije ćete zalutati u ljupku knjižaru ili najdražu knjižnicu u kvartu po novu dozu kvalitetnog štiva? Onda i Vi, kao i mi, „patite” od najvažnije sporedne stvari na svijetu - čitanja knjiga i ljubavi prema pisanoj riječi. Pozivamo sve knjiške moljce i one koji će to tek postati na naš Zimski Book Club, odnosno čitalački klub, koji će nas zagrijati pomno izabranim ukoričenim pričama i inspirativnim ćakulama o istom. Druženje i interaktivno otkrivanje bogatog književnog svemira održat će se u tri termina po sat i pol, u ugodnom prostoru Galerije na prvom katu Centra: 12.,14. i 19. siječnja 2022. od 18,30 do 20,00 sati, a zadnju četvrtu večer upriličiti ćemo književnom tribinom s književnikom Damirom Karakašem za javnost kao i s polaznicima Zimskog Book Cluba 9.2.2021. u 19,00 sati u dvorani Centra. S entuzijazmom i programom recentne, ali i klasične prvoligaške literature, kako domaćih tako i inozemnih književnih autora, u fotelji moderatorice očekuje vas Iva Cikojević, profesorica hrvatskog jezika i književnosti, djelatnica u kulturi i pasionirana čitateljica. Sve radionice su besplatne! Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

ZIMSKI BUNGALOV 2021. - Besplatne prazničke radionice za djecu!

OBJAVLJENO: 18.12.2021 01:15

Stižu nam zimski praznici!!! Besplatne prazničke radionice za djecu „ZIMSKI BUNGALOV” od 27. do 31. prosinca 2021. u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 (Gajnice) Zagreb. Provedite praznike s nama uz stručno vodstvo voditelja – plesnih i likovnih umjetnika, dizajnera kroz likovne i plesne radionice. Probudite kreativca u sebi i zaplešite na „Zimskoj plesaonici” za mlade ili „Zaplešite zimi” na radionici ritmike i plesa za djecu. Okušajte se u spoznajno stvaralačkim likovnim radionicama na temu tradicionalnih klepetaljki, u izradi reljefnih medalja za pobjednike, vrtne vjetrenjače ili izradite „Filceka”, vlastitu igračku koju ćete moći ponijeti svojim kućama. Svi programi su besplatni, a za radionice su potrebne prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

ADVENT U SUSEDGRADU 2021./ BESPLATNE RADIONICE ZA DJECU

OBJAVLJENO: 02.12.2021 09:39

„ADVENT U SUSEDGRADU 2021.” održat će se u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 6.12. - 22.12.2021. Obilježite s nama blagdansko ozračje kroz likovne, glazbene, plesne, kazališne i znanstvene radionice za djecu. Svi programi su besplatni, a za radionice su potrebne prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I.kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!