Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Adventski glazbeni paviljon

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Adventski glazbeni paviljon donosi Vam čarobni miks žanrova za svačiji ukus. Od ponedjeljka 30.11. ispraćamo studeni i ulazimo u posljednji mjesec ove nezaboravne 2020. godine uz puno pozitivne energije popraćene notama, plesnim koracima i veselim vibracijama!

30.11. / ponedjeljak / 18,00-20,00 sati

Milko Kiš iz Hladnog piva

Glazbenik, pjesnik, slikar i pedagog, poznatiji kao klavijaturist  gajničkog benda „Hladno pivo“, nastupiti će s autohtonim šansonama u žanru uličnih pjesama koristeći  klavijature, gitaru, usnu harmoniku i pregršt ostale glazbene opreme.

U „Hladnom pivu“ je od 1999. godine, a  surađivao je i snimao s više bendova i autora, radio glazbu za film, lutkarsko kazalište i dječji zbor. Osim glazbe održao je više samostalnih i skupnih izložbi.  Vodio je boemsku pjesničko - glazbenu međunarodnu tribinu „Preludiranje“ na brodu Brazil.  Izdao je zbirku poezije pod naslovom „ Svirao sam po najgorim birtijama ovog grada“ i uz nju CD s 55 uglazbljenih pjesama. Sam je izdao i jedan glazbeni CD.  

1.12. / utorak / 18,00-20,00 sati

Pop rock električni duo: Ines & Dalibor

Ines & Dalibor je akustično-električni duo iz Zagreba koji izvodi strane obrade pop/rock uspješnica iz raznih vremenskih razdoblja glazbe. Osim kao duo, Ines i Dalibor surađuju i u bendu „Charlie's Flaw“, a Ines je i članica benda „Markiz."

2.12. / srijeda / 18,00-20,00 sati

Matija (mandolina) i Luka (gitara)

Dva mlada zaljubljenika u tradicionalnu hrvatsku glazbu čine duo Matija i Luka. S čestom adresom na Gornjem gradu najviše pažnje privlače starogradskim repertoarom s nerijetkim izletima u glazbenu ostavštinu Hrvatskog Zagorja i Međimurja, a svojom pjesmom će "kak taubeka dva" uveseliti srca svih okupljenih.

3.12. / četvrtak / 18,00-20,00 sati

Three Colours of Jazz

Članovi benda "Three colours of jazz" renomirani su hrvatski glazbenici koji imaju bogato glazbeno iskustvo na hrvatskoj i svjetskoj glazbenoj sceni. Pod svojim motom „Uživancija i gušt“  njihov nastup podsjetit će Vas na bezbrižne dane mladosti. Teddy Wilson, Count Basie , John Lewis, Bill Evans i mnogi drugi su muzički utjecali na bend, kojeg čine: Lea Lovrenčić (vokal) , Marijan Gruber (glasovir), Ivan Džajić (kontrabas),  Salih Sadiković (bubnjevi).

4.12. / petak / 18,00-20,00 sati

Tribute to Elvis Presley

Ako volite dobru rock zabavu svakako posjetite koncert Steve Morgans & Something Special, vrhunsku zabavu za sve generacije.

Steve Morgans je jedan od ponajboljih svjetskih interpretatora kralja rock'n'rolla Elvisa Presleya. Rijetki su poput našeg Zagrepčanina Stevea dobili službenu titulu "Najbolji glas Elvisa Presleya u Europi" na poznatom Elvis Presley Festivalu u Ludwigshafenu (Njemačka).  Nastupa širom Europe na oduševljenje Elvisovih obožavatelja, zbog svoje jedinstvene boje glasa i atraktivnog nastupa. Posljednju inkarnaciju njegovoga pratećeg sastava "Something Special" čine vrsni glazbenici i iskreni zaljubljenici u Elvisovu glazbenu ostavštinu: Zvonimir Kropek (gitara), Tomislav Kulaš (bas), Branimir Njikoš (bubanj), Jurica Hotko (klavir), Marin Rabadan (trombon), Robert Polgar (saksofon), Mario Lončar (truba). 

5.12. / subota / 18,00-20,00 sati

Neda Parmać i Ivan Škunca (gitara)

Koncertom autorskih pjesama, pjesama drugih glazbenika uz pokoju božićnu pjesmu nastupiti će Neda Parmać.

Pjevanjem se bavi od svoje 6 godine, odrastajući u glazbenoj obitelji. Od 12. nastupa s ocem u bendu, stječući tako iskustvo koje joj omogućuje lakši probitak na profesionalnu glazbenu scenu. Nakon zapaženog sudjelovanja na TV show-u Hrvatski Idol, gdje s prvi put predstavila široj publici, 2004. zajedno s dvije natjecateljice osniva grupu „Feminnem“. Od tada započinje njena profesionalna pjevačka karijera koja uspješno traje do danas. Nastupa i kao članica „Gelato Sisters“, sklada pjesme za djecu i uživa u pedagoškom i kreativnom radu sa mladima prenoseći im svoju ljubav prema glazbi i bogato praktično iskustvo.

 Od najranije dobi sklada i piše pjesme no tek nedavno počinje publici otkrivati svoje umijeće pisanja pa tako zajedno sa kolegicom autorski potpisuje kompletan album 'Lako je sve' a prvo autorsko predstavljanje bilo je s pjesmom 'Poljupci u boji' kompozitora Branimira Mihaljevića, na ' Dori' 2009 kada je s grupom osvojila najveći broj bodova stručnog žirija, smjestivši se na visoko 3. mjesto. 2010 godine s grupom Feminnem se ponovo prijavljuje na Hrvatsko natjecanje za pjesmu Euroviziju 'Dora' gdje s pjesmom Lako je sve u kojoj je i koautor odnose pobjedu i time po prvu put predstavljaju HR na prestižnom natjecanju. Iste godine izbacuju drugi studijski album 'Lako je sve' na kojem se koautor gotovo svih pjesama te album za inozemno tržište naziva 'Easy to see'. Pjevačku je naobrazbu stekla kao dugogodišnja učenica prvaka opere HNK Stojana Stojanova.

KONCERT ZRINKE POSAVEC

OBJAVLJENO: 05.01.2022 13:24

Koncert Zrinke Posevec održat će se 28.1.2021. u 19,00 sati u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad uz pratnju Kristine Bjelopavlović Cesar na klaviru. Pridružite nam se u slušanju tradicijske glazbe i etno valovima! Repertoar Zrinke Posavec zasnovan je na sevdalinkama te na sefardskim, međimurskim, slavonskim, starogradskim i autorskim pjesmama kao što su „Kad ja pojdoh na Bentbašu” i ”Jesen stiže dunjo moja”. Njezini su koncerti etno glazbe Hrvatske i regije prepoznati kao iznimno značajni, stilski su duboki i snažni osobito u izražavanju emocija koje svojim glasom vrsnom lakoćom pretače u različita glazbena stanja. Zrinka Posavec je akademska glazbenica, pjevačica i vokalna pedagoginja. Diplomirala je studij pjevanja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a nakon završetka Muzičke akademije glas je usavršavala kod eminentnih vokalnih pedagoga i opernih umjetnika Hrvatske i regije. Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Cijena ulaznice: 40,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Obavezno je i predočenje COVID potvrde. Veselimo se Vašem dolasku!

ONLINE KONCERT / SRETAN ROĐENDAN, ASTOR!

OBJAVLJENO: 23.12.2021 15:37

Online koncert komorne glazbe studenata Muzičke akademije u Zagrebu posvećen je 100. obljetnici rođenja Astora Piazzole. Na programu su djela A. Piazzole, C. Franck i S. Prokofjeva.

USKORO ONLINE KONCERT / SRETAN ROĐENDAN, ASTOR!

OBJAVLJENO: 13.12.2021 13:46

Online koncert komorne glazbe studenata Muzičke akademije u Zagrebu posvećen je 100. obljetnici rođenja Astora Piazzole. Na programu su djela A. Piazzole, C. Franck i S. Prokofjeva.