Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Izložbe

GALERIJA "IDEALNI GRAD"

"Počinak" Irene Kraljić prva je ovovgodišnja izložba Galerije "Idealni grad"

image Čast da otvori ovogodišnju izložbenu sezonu Galerije "Idealni grad", pripala je kiparskoj instalaciji "Počinak", mlade hrvateke likovne umjetnice, Irene Kraljić. Izložbu ćemo otvoriti u petak, 4.03.2016. u 19 sati u našoj Galeriji (Argentinska 5/I, Gajnice). Izložba ostaje otvorena do 25.03.2016. i može se pogledati radnim danom od 10-18 sati. Ulaz je slobodan. Dobro nam došli!

Više


Izložba likovnih djela iz Zbirke Ujević

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe u petak, 11.12.2015. u 19 sati. Na posljednjoj ovogodišnjoj izložbi predstavit će se devet eminentnih umjetnika iz Zbirke Ujević. Uvodnu riječ održati će autor proslova povjesničar umjetnosti Milan Bešlić. Izložba ostaje otvorena do 11.01.2016

Više


Izložba Vladimira Meglića u Galeriji "Idealni grad"

image Čast nam je pozvati vas vas na izložbu slika „Umjetnički autentične, no do danas nepokazane slike“ autora Vladimira Meglića koja će se održati u Galeriji „Idealni grad“ Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ). Predgovor izložbi napisao je Stanko Špoljarić , a svečano otvorenje dogodit će se u petak, 6. studenoga 2015. u 19,00 sati. Izložba ostaje otvorena do 27. studenoga 2015., a možete je razgledati radnim danom od 10,00 do 18,00 sati.

Više


Sjećanje na Vukovar

imageZahvaljujući našoj sugrađanki, suradnici i prijateljici, gospođi Tatjani Miščančuk, postavili smo u prostorima Centra dokumentarnu foto-izložbu kao podsjećanje na sudbinu i stradanje Vukovara, grada heroja i njegovih heroja

Više


IZLOŽBA "SUSRET" - KULIŠ I MILENKOVIĆ U GALERIJI "iDEALNI GRAD"

imageBila bi nam čast da nas posjetite na svečanom otvorenju izložbe dvojice eminentnih slikara, BANE MILENKOVIĆA I VATRISLAVA KULIŠA, koji će se prvi puta predstaviti zajedno na izložbi „Susret“.u galeriji „Idealni grad“, u petak, 16. listopada 2015. u 20 sati.

Više


Izložba i književna tribina članova udruge "August Šenoa"

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe slika članova Udruge umjetnika „August Šenoa“ u petak, 2.10.2015. u 19 sati. Uvodnu riječ održat će Ingeborg Crnogaj, a glazbeni trenutak nam donosi Dragana Petravić, prof. U okviru tribine „Književni razgovori“ nastupit će pjesnici – članovi Udruge.

Više


Izložba povodom Dana HVIDR-e Susedgrad - 100% ZA HRVATSKU

image Naša redovita suradnja sa Susedgradskim ogrankom HVIDR-e urodila je ove godine jednom krajnje interesantnom i velikom izložbom. Radi se o izboru likovnih djela s likovne kolonije "Pod šatorom Savska 66", priređenom za izložbu "100% za Hrvatsku" koju ćemo otvoriti u petak, 18.rujna 2015., u 19 sati u našoj Galeriji "Idealni grad" (Argentinska 5, Gajnice).

Više


"Križevi" Jeronima Bulića u Galeriji "Idealni grad"

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe "Križevi" Jeronima Bulića u petak, 4.09.2015. u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 16.09.2015.

Više


Zadnja galerija

IZLOŽBA TAMARE SEKULIĆ

Zadnji video

Volim Zagreb i u Susedgradu - koncert Zagrebackog orkestra ZET-a s krova CZKIO Susedgrad - 3.6.2022

Raspored događanja