Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Izložbe

GALERIJA "IDEALNI GRAD"

Kvartet kiparskih osobnosti u Galeriji "Idealni grad"

imageU organizaciji Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, u Galeriji „Idealni grad“, Argentinska 5 (Gajnice) održat će se u petak, 04.10.2013. u 19 sati svečano otvorenje izložbe djela Vanje Radauša, Tomislava Ostoje, Stipe Sikirice i Kuzme Kovačića. Izložba nosi naslov Kvartet kiparskih osobnosti, a sve skulpture su iz Zbirke umjetnina Ujević.

Više


Izložba "Svjetlopisi" akad. slikara Antuna Krešića

imageIzložbom "Svjetlopisi" akad. slikara Antuna Krešića najavljujemo početak likovnog programa galerije "Idealni grad" u drugom polugodištu 2013. godine.

Više


Izložba

imagePozivamo Vas na otvorenje izložbe "Preobrazba zavičajnog krajolika" Gorana Petrača, akad.slikara, u petak, 24. svibnja u 19 sati.

Više


Izložba

imagePozivamo Vas na otvorenje izložbe "Ampelmann" Mirjane Blagojev, akad.kiparice, u petak, 26. travnja u 19 sati.

Više


Izložba fotografija „MASLINE“ Miro Martinić

imagePozivamo Vas na otvorenje uskrsne izložbe fotografija Miro Martinić "MASLINE". Otvorenje će se održati u četvrtak, 21. ožujka u 19 sati u Galeriji "Idealni grad", Argentinska 5.

Više


IZLOŽBA SLIKA

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe u petak, 14. prosinca 2012. u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 4. siječnja 2013.

Više


IZLOŽBA LICE U’LICE/SUSEDGRAD

imagePozivamo Vas na drugu od 6 kvartovskih izložbi LICE U’LICE/SUSEDGRAD, ovom prilikom u prostoru GALERIJE IDEALNI GRAD dana 5.12. 2012. (srijeda) u 19 sati.

Više


Izložba

imageČast nam je pozvati Vas na zatvaranje izložbe akademskog slikara Daria Smetiška u četvrtak, 29. studenog 2012. u 19 sati.

Više


Zadnja galerija

Celestina Vičević

Zadnji video

SRETAN ROĐENDAN, ASTOR! Online koncert komorne glazbe - II. dio

Raspored događanja