Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Koncerti

Počinje nova Koncertna sezona u Susedgradu!

imageOvogodišnja „Koncertna sezona u Susedgradu“ počinje odličnim programom koji su nam priredile tri glazbenice: Petromila Jakas, violina, Klasja Modrušan, sopran i Kristina Cvitanić, glasovir. Na programu su djela Johannesa Brahmsa: 2.sonata za glasovir i violinu i ciklus 5 pjesama, Op.105. Glazbenice će nam kratkim primjerima pokazati i objasniti sličnost tih dvaju opusa nastalih u istom razdoblju umjetnikovog stvaranja, a kao primjer sličnog glazbenog stvaralaštva u onovremenoj našoj glazbi izabrale su 3 pjesme Dore Pejačević. Koncert ćemo održati u srijedu, 24.02.2016., u našoj velikoj dvorani (Argentinska 5 u Gajnicama), s početkom u 19,30 sati.

Više


Zagrebački solisti u Susedgradu!

imageU utorak, 08.12.2015. u 19,30 u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) gosti će nam biti Zagrebački solisti s drugim iz serije svojih ovogodišnjih božićnih koncerata. To su koncerti kojima naš renomirani komorni ansambl želi počastiti svoju publiku, a na programu će se, uz klasična djela, naći i tradicionalne božićne pjesme. Ulaz na koncert je slobodan. Pridružite nam se i uživajmo zajedno u ovom izuzetnom glazbenom doživljaju!

Više


U glazbenom ciklusu "Mladi za mlade" slijedi "Glazbena večer uz gitaru"

imageNaš glazbeni ciklus "Mladi za mlade" unosi svježinu u naše glazbene programe dovodeći nam nova mlada lica, potencijalne prvake naše glazbene scene. Koncert "Glazbena večer uz gitaru", u srijedu, 28.10.2015., dovodi nam čak osam novih mladih lica, učenice i učenike Glazbenog učilišta Elly Bašić, koji će nam izvesti atraktivan program gitarističke glazbe. Organizator programa i umjetnički voditelj je profesor Ante Čagalj. Koncert počinje u 19,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


Ciklus "Mladi za mlade" - Violinistički koncert Anamarije Milić

image Naš ciklus koncerata "Mladi za mlade" nastavljamo u srijedu, 23.09.2015. nastupom mlade violinistice Anamarije Milić, koja će nam, uz klavirsku pratnju Ante Milića, izvesti djela Dešpalja, Francka, Ysayea i Brahmsa. Koncert počinje u 19,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


25.03. Ciklus "Mladi za mlade"- violinistički recital Caroline Blašković uz klavirsku pratnju Domagoja Guščića u 19,30 sati

imageU našem glazbenom programu povremeno dajemo priliku mladim talentiranim glazbenicima, koji još nisu završili svoje akademsko školovanje, ali su već pokazali zrelost i dokazali kvalitetu kroz sudjelovanje na domaćim i stranim glazbenim natjecanjima. Jedna od takvih mladih glazbenica je i Carolina Blašković koja će u srijedu, 25.ožujka.2015. u 19,30 sati u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) održati violinistički recital, uz klavirsku pratnju Domagoja Guščića.

Više


Svečani koncert Kvarteta CADENZA u dvorani Centra

imageNaši dugogodišnji suradnici, gudački kvartet Cadenza slavi dvadesetu obljetnicu djelovanja, a u nizu koncerata koje daju tim povodom posebno će biti svečan koncert u srijedu, 11.02.2015. u dvorani našeg Centra (Argentinska 5 u Gajnicama). Taj koncert s početkom u 19,30 sati, bit će prilika da se prisjetimo više od desetljeća naše suradnje, a na njemu će uz stalne članove kvarteta nastupiti i troje gostiju.

Više


Mladi gitarist Krešimir Bedek otvara "Koncertnu sezonu u Susedgradu"

imageI ove godine našu koncertnu sezonu otvara jedan mladi gitarist. U srijedu, 14.01.2015. u 19,30 sati, u dvorani Centra (Argentinska 5 u Gajnicama) nastupa Krešimir Bedek, višestruko nagrađivan u zemlji i inozemstvu, svakako jedan od najboljih gitarista svoje generacije.

Više


Božićni koncert FA "Vrapčanci" u dvorani Centra

image Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na "Božićni koncert" koji će u nedjelju, 21.12.2014., u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) održati FA "Vrapčanci" iz Gornjeg Vrapča. Koncert počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Više


Zadnja galerija

Veseli ananas

Zadnji video

Vjezba cut out na Tjednu animacije u CZKIO Susedgrad - srpanj 2022

Raspored događanja