Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Koncerti

U susret blagdanima

image KUD "Kraluš" iz Stupnika kraj Zagreba i CZKIO Susedgrad pozivaju Vas sve na mali plesni folklorni koncert pod nazivom "U susret blagdanima". Na koncertu će nastupiti dječje skupine kulturno umjetničkih društava "Desinec" iz Desinca kraj Jastrebarskog, "Mala Gorica" iz Male Gorice kraj Sv. Nedelje, "Sijač" Lučko i "Kraluš" Stupnik. Početak koncerta bit će u subotu, 13. prosinca 2014. u18 sati, a ulaz je slobodan.

Više


„Refleksije“

image Jesenski ciklus "Koncertne sezone u Susedgradu" nastavljamo koncertom pod nazivom „Refleksije“, a održat će se u srijedu, 26. listopada 2014. u 19,30 sati u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19,30 sati. Ulaz je slobodan.

Više


Vječne melodije u Susedgradu

image Jesenski ciklus "Koncertne sezone u Susedgradu" započinjemo popularno i raspjevano, koncertom vječnih melodija koje će u srijedu, 1. listopada 2014. izvesti tenor Božidar Brajković uz glasovirsku pratnju Vjekoslava Babića. Koncert se održava u dvorani našeg Centra (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19,30 sati. Ulaz je slobodan.

Više


Zagrebački puhački trio u našem kvartu

imageU sklopu projekta "Glazba u mom kvartu", koji provodimo u suradnji s Hrvatskom glazbenom mladeži, u srijedu 14.05.2014. u 13,30 sati, u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) nastupit će ZAGREBAČKI PUHAČKI TRIO.

Više


Matija Dedić Trio u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad!

image U nastavku najuzbudljivije Koncertne sezone u Susedgradu, u petak, 9.05.2014. u 19,30 sati, u dvoranio našeg Centra (Argentinska 5 u Gajnicama), nastupa MATIJA DEDIĆ TRIO. Uz Matiju Dedića na glasoviru, trio čine još Borko Rupena na bubnjevima i Luka Veselinović na kontrabasu, a za nastup u Susedgradu pripremili su program koji nas vodi "Od jazza do pop-rocka"

Više


Koncert za mandolinu, gitaru i glas

imageNovi koncert naše "Koncertne sezone u Susedgradu" može se shvatiti i kao svojevrstna glazbena najava predstavi "Cabares, cabarei", jer će Duo "Corde" - Josip Orešković, mandolina i Ambrozije Puškarić, gitara - i pjevačica Lea Bulić, programom glazbe iz filmova, mjuzikla i jazz standardima, stvoriti ugođaj pravog glazbenog kabarea. Koncert će biti održan u dvorani Centra(Argentinska5, Gajnice), u srijedu 19.03.2014., s početkom u 19,30 sat i, a ulaz je slobodan.

Više


Petrit Çeku otvara „Koncertnu sezonu u Susedgradu“!

image Jedan od najboljih mlađih gitarista u svijetu, dobitnik više nagrada na najpoznatijim gitarističkim natjecanjima, glazbenik kojeg su naši glazbeni kritičari i znalci prozvali "Pogorelićem gitare", svojim koncertom u našoj dvorani, u srijedu 22.01.2014. u 19,30 sati, otvara ovogodišnju "Koncertnu sezonu u Susedgradu"!

Više


U blagdanskom ugođaju

imageZavršni koncert ovogodišnje KONCERTNE SEZONE U SUSEDGRADU proteći će u blagdanskom ugođaju za što su se pobrinule naše gošće, članice Trija GRACIJE, koje su nam pripremile bogat glazbeni program pun poznatih i popularnih djela. Koncert je na programu u srijedu 18.12.2013. u 19 sati u dvorani našeg Centra (Argentinska 5, Gajnice).

Više


Zadnja galerija

Veseli ananas

Zadnji video

Vjezba cut out na Tjednu animacije u CZKIO Susedgrad - srpanj 2022

Raspored događanja