Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Koncerti

Koncertnu sezonu u Susedgradu nastavljamo dobrim jazzom - dolazi nam Borna Šercar's Jazziana Croatica

imageVišestruki dobitnici "Porina", sastav koji nameće neke nove "standarde" u hrvatskom jazz izričaju, Borna Šercar's Jazziana Croatica, održat će koncert u sklopu "Koncertne sezone u Susedgradu", 30.11.2016. u 19,30 sati, u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice). Pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe, a posebno jazz fanove da nam se pridruže. Ulaznice za koncert, po cijeni od 20 kn, mogu se kupiti u Centru, radnim danom od 9 -19 sati.

Više


KONCERT FOLKLORNIH ARIJA SVIJETA

image Dana 20. studenog 2016. u 19 sati u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad - Gajnice, Argentinska 5, pjevački zbor „Desiderium“ - Čežnja održat će godišnji koncert naziva KONCERT FOLKLORNIH ARIJA SVIJETA te Vas pozivamo da nazočite jedinstvenoj prilici slušanja folklornih pjesama naroda svijeta: od Filipina, Gruzije, Letonije do Venezuele te folklornih pjesama našeg naroda od Međimurja, preko Slavonije, Zagorja, Moslavine sve do juga naše domovine. Uživat ćete u melodijama rijetko prezentiranih tonova i harmonija pa vjerujemo da će ovaj koncert još dugo odzvanjati u Vašim srcima.

Više


Godišnji koncert Folklornog ansambla „Vrapčanci“: VRAPČANCI-SUSEDGRADU

image Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na godišnji koncert Folklornog ansambla „Vrapčanci“: VRAPČANCI-SUSEDGRADU u subotu 12. studenoga 2016. u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19,00 sati. ULAZ JE SLOBODAN!!! Dobro nam došli! Pokrovitelj koncerta: Gradska skupština

Više


Rođendanski koncert Zbora Ivan Kukuljević Sakcinski povodom 15. obljetnice svoga djelovanja

image Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite u nedjelju 6.11.2016. u dvorani CENTRA ZA KULTURU I OBRAZOVANJE SUSEDGRAD, Argentinska 5, Gajnice s početkom u 18,00 sati. Društvo za kulturu i umjetnost mješoviti pjevački ZBOR IVAN KUKULJEVIĆ SAKCINSKI održati će rođendanski koncert povodom 15. obljetnice svoga djelovanja uz prigodne pjesme i brojne goste izvođače; GABI NOVAK, MATIJA DEDIĆ, IVANA MARIĆ, tenor ANTE ANTIĆ (Klapa Kampanel), tenor DARIO DOŠLIĆ, zbor PANIS ANGELICUS i zbor BAN JOSIP JELAČIĆ. Veselimo se Vašem dolasku! ULAZ SLOBODAN

Više


Pijanističkim recitalom Nataše Milić započinje jesenski ciklus "Koncertne sezone u Susedgradu"

imageNa početku jesenskog ciklusa "Koncertne sezone u Susedgradu" imat ćemo priliku uživati u pijanističkom recitalu naše renomirane pijanistice Nataše Milić. Koncert će biti održan u velikoj dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) u utorak, 18.10.2016. s početkom u 19,30 sati. Pridružite nam se i dobro nam došli!

Više


Dan Zvučnog planeta u CZKIO

imageČast nam je pozvati Vas na ‘Dan Zvučnog planeta’ u nedjelju 12.06. 2016. godine u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice u 11,00 sati otvaramo matineju s veselim pjesmama Dječjeg zbora Kikići i mladom violinisticom Magdalenom R. i u 19,00 sati večernjim koncertom klasične glazbe Haydna, Vivaldija, Bacha, V. Montija i filmske glazbe.

Više


Koncert "Folklor u zborskoj glazbi"

imageU petak, 6.05.2016. će nam Mješoviti zbor župe BDM Žqlosne iz Špmskog i Muški vokalni ansambl iz Španskog, zajedno sa svojim gostima iz Slovenije i Međimurja, predstaviti vrlo zanimljiv glazbeni program - koncert "Folklor u zborskoj glazbi". Koncert će se održati u velikoj dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan.

Više


Večer jazz-a u CZKIO Susedgrad

image Veliko nam je zadovoljstvo najaviti dvostruki kulturni program posvećen jazz-u. U srijedu, 6.04.2016. u sklopu naše "Koncertne sezone u Susedgradu", u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice), naš poznati multiinstrumentalist (glasovir, basklarinet, udaraljke) Ratko VOJTEK održat će koncert naslovljen "BAROK I JAZZ". Koncert počinje u 19,30 sati, a pola sata ranije, u 19 sati, u predvorju Centra, otvorit ćemo foto-izložbu "VELIKANI JAZZ-a" čiji je autor naš poznati jazz kritičar i glazbeni urednik Davor HRVOJ. Ulaz na oba događanja je slobodan, pridružite nam se i dobro nam došli!

Više


Zadnja galerija

Veseli ananas

Zadnji video

Vjezba cut out na Tjednu animacije u CZKIO Susedgrad - srpanj 2022

Raspored događanja