Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Projekti

"Filmski klasici za male i velike"

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad godinama se trudio odabirati filmove prema sugestijama publike i filmskih kritičara, a ove godine uspostavili smo suradnju s relevantnim distributerima u Hrvatskoj, s naglaskom na produkciju koja je bazirana na pedagoškom, obrazovnom i kulturološkom aspektu.

Više


Festival znanosti 2014. u Susedgradu

image Već desetu godinu za redom CZKIO Susedgrad sudjeluje u programima Festivala znanosti, a ove smo godine naše programe objedinili u jednom festivalskom danu, srijedi 9.04.2014., u vremenu od 12 - 20 sati. Svi će se programi odvijati u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice), a ulaz je slobodan.

Više


Dokumentarni film o dizajneru Danijelu Popoviću

imageU ciklusu "Filmske pretpremijere u CZKIO Susedgrad" u ponedjeljak, 4. studenoga. 2013. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ),održat će se projekcija filma "Zauvijek Goranin – Danijel Popović ", a ulaz je slobodan.

Više


"Boje vječnosti" u ciklusu "Filmske pretpremijere u CZKIO Susedgrad"

image Projekcija dokumentarnog filma o akademskom slikaru Vladimiru Megliću održat će se u ponedjeljak, 07. 10. 2013. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), a ulaz je slobodan.

Više


Podsusedski Zagrebački kit se vraća u Europu

imageU sklopu kvARTura projekta "Zagreb na2", CZKIO Susedgrad u suradnji s Organizacionim odborom Podsusedskih svačanos​ti provodi projekt "Podsused na2 - Mesocetus agrami se vraća u Europu". U petak, 27.09.2013. u 17 sati na Podsusedskom trgu u Podsusedu počinju završna događanja čitavog projekta.

Više


VRATA ŠIROM OTVORENA

image Zagrebački centri za kulturu okupljeni u projekt kvARTura ove godine organiziraju zajedničko predstavljanje svog rada, koje će se u svakom od 13 centara održati 21.rujna od 10 do 22 sata. Tog će dana u sklopu manifestacije nazvane Vrata širom otvorena svaki Centar predstaviti programe koje nudi.

Više


Ljeto na kvadrat

imageBesplatni program LJETO NA KVADRAT tijekom školskih praznika od 14.06. – 13.07.2013.!!!

Više


Projekcija filma "Tragom lovnikovih zapisa (U njedrima Bjelolasice)"

imageTragom lovnikovih zapisa ( U njedrima Bjelolasice ) , dokumentarni je film u trajanju od 50 minuta, a sniman je kroz sva četiri godišnja doba na području Bjelolasice, Ravne Gore, Jasenka i Begova Razdolja. Protagonist filma je lovnik Tomo Šporer koji taj posao s ljubavlju radi već trideset godina, a područje je to gdje obitavaju jeleni, divlje svinje, risovi, medvjedi, pa su sve te vrste snimljene u prirodnom ambijentu i staništu tih životinja.

Više


Zadnja galerija

IZLOŽBA TAMARE SEKULIĆ

Zadnji video

Volim Zagreb i u Susedgradu - koncert Zagrebackog orkestra ZET-a s krova CZKIO Susedgrad - 3.6.2022

Raspored događanja