Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Projekti

Filmske pretpremijere u Czkio Susedgrad - SERIJAL MARKO POLO

imageMarko Polo je serijal HTV-a, a autor projekta je Miro Branković. U Centru ćemo prikazati slide projekciju najzanimljivijih trenutaka prilikom snimanja serijala, jer je ekipa tom prigodom prošla kroz petnaestak zemalja, a naročito su zanimljivi slajdovi iz onih najudaljenijih ( Irak, Iran, Kirgistan,Uzbekistan, Mongolija, Kina).

Više


Dan planete Zemlje

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, u okviru projekta Otvoreno zeleno učilište, obilježit će Dan planete Zemlje s geo radionicom pod nazivom "Otvorena knjiga Zemlje"

Više


kvARTura 2012. - MREŽA ZAGREBAČKIH CENTARA ZA KULTURU

imagePozivamo vas na otvorenje izložbe u subotu 9. veljače 2013. godine u 18 sati i predstavu Punoglafka u 19 sati u Muzeju suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17.

Više


SLIKE I FILMOVI LUKE KLAPANA U PROGRAMU 4. PODSUSEDSKIH SVEČANOSTI

image U sklopu programa 4. Podsusedskih svečanosti u četvrtak 08. studenog 2012. s početkom u 19 sati u auli sportske dvorane ''Sutinska vrela'', Podsusedski trg 1b u Podsusedu, održat će se autorska večer Luke Klapana.

Više


Kulturni klub O'GRADA slavi pune dvije godine djelovanja

image Naše drage suradnice/i iz Kulturnog kluba O'GRADA, u subotu 27.10.2012. s početkom u 18 sati počinju s proslavom dvogodišnjeg uspješnog djelovanja. To će se zbivati u otvorenom i zatvorenom prostoru Kluba na Trgu sijećanjskih žrtava 8 u Kustošiji, a na programu će biti dvostruko slavlje...

Više


Konačno lice Lica s plakata

image Trafo-stanica u Argentinskoj ulici u Gajnicama bila je mjesto umjetničkog rada u sklopu projekta "Lice s plakata". Mladi umjetnik Miron Milić svojim je autoportretom uspješno dao ironičan pogled na plakatiranje i (samo)reklamiranje.

Više


A Susedgradsko „Lice s plakata“ je…

image Miron Milic Painter, illustrator, designer http://www.wooloo.org/miron.milic

Više


Kvartura ima Lice s plakata

imageMreža centara za kulturu kvARTura i MUU predstavljaju zajednički program LICE S PLAKATA koji se održava od 6-9. rujna u 6 kvartova grada Zagreba.

Više


Zadnja galerija

Zimski bungalov 2021

Zadnji video

SRETAN ROĐENDAN, ASTOR! Online koncert komorne glazbe - II. dio

Raspored događanja