Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Radionice i tečajevi

Kreativna radionica: Moj šareni svijet

imageKreativna radionica „Moj šareni svijet“ održana je u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 17.3.2023. godine za mlade iz Udruge Down 21 pod stručnim vodstvom kostimografkinje i dizajnerice Tatjane Zadražil Džide. Svjetski dan osoba s Down sindromom se obilježava 21.3. i odlučili smo ga dočekati radionicom na kojoj su polaznici ukrašavali jastučiće tekstilnim cvijećem raznih boja koje su mogli po završetku radionice ponijeti doma. Zahvaljujemo se svim sudionicima radionice. Obilježite i vi taj dan s nama noseći rasparene čarape.

Više


Otvoreno zeleno učilište 2023.

imageEkološki projekt Otvoreno zeleno učilište 2023. je program koji ponovno uspostavlja odnos i poštovanje prema okolišu i svijetu oko nas. U suradnji s mag. geol. Danijela Šmajgl održali smo radionice na temu "Zavirimo u svijet fosila" 15.3.2023. i 23.3.2023. na kojima su nam polaznici bili učenici nižih razreda Osnovne škole Gornje Vrapče. Polaznici su naučili što su fosili i kako oni nastaju, gdje u Hrvatskoj imamo tragove dinosaura, i kakve veze imaju fosili i Zagrebačka katedrala te zašto su fosili tako rijetki i kako pročitati njihove okamenjene tajne. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u programu i veselimo se novim edukativnim i znanstvenim susretima.

Više


USKRS U SUSEDGRADU - SVA MJESTA SU POPUNJENA!!!

imageObilježite s nama uskršnje blagdansko ozračje kroz besplatne likovne radionice u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Za radionice su potrebne prijave, a prijaviti se možete telefonski na 01/ 345 27 22 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

Više


DAN HRVATSKE GLAGOLJICE I GLAGOLJAŠTVA

image Program Dan hrvatske glagoljice i glagoljaštva održan je u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad pod voditeljstvom profesorice Jasenke Štimac. Radionice Quilling tehnika izrade glagoljskih slova, Lepeze, Male zidne glagoljske slike, Glagoljska slova iz stirodura za učenike OŠ Stenjevec održane su 28.2.2023. godine, a za učenike OŠ D.Domjanića i njihove roditelje 3.3.2023. godine. Program je popraćen izložbom, replikama Vrbničkih misala iz 15.stoljeća koje je naslikala Julija Vojković i izložbom panoa najpoznatijih glagoljskih Misala i knjiga.

Više


Online radionica: "Brrr...! ZIMA!"

image Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad poziva Vas, male i velike, da sudjelujete sa vlastitim stvaralačkim uradcima: likovnim (slike, crteži, grafike, ilustracije, stripovi...), fotografskim ili tekstualnim (pjesme, priče...) na temu zime, kako je doživljavamo te što je za Vas zima.

Više


ZIMSKI BUNGALOV 2022. - Besplatne prazničke radionice za djecu!

imageStižu nam zimski praznici!!! Besplatne prazničke radionice za djecu „ZIMSKI BUNGALOV” od 27.12.2022. do 5.1.2023. u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 (Gajnice) Zagreb. Provedite praznike s nama i probudite kreativca u sebi! Na likovnim radionicama izradite vlastitu igračku „Ficleka” koju ćete moći ponijeti svojim kućama ili možda zimskog patuljka. Izradite lutku, postanite lutkar ili budite glumac na jedan dan. Ilustrirajte priču ili se okušajte kao znanstvenik u znanstveno popularnoj radionici Hokus Pokus na temu zvuka i glazbe. Svi programi su besplatni, a za radionice su potrebne prijave. Prijaviti se možete u Centru svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

Više


DRAMSKA RADIONICA „GLUMA U BOJAMA“

image12.12.2022. godine održana je dramska radionica „Gluma u bojama“ pod voditeljstvom profesionalnog glumca Ivana Horvata za mlade iz Udruge Down 21. Na dramskoj radionici polaznici su se igrali glumačkim stanjima, improvizirali na teme koji zadaju polaznici i voditelj, bavili su se oponašanjem, pokretom, neverbalnim izražavanjem. Gluma i improvizacija bila je rad u skupinama i u parovima, a cijeli proces rada je prilagođen potrebama polaznika na suptilan i senzibilan pristup.

Više


KREATIVNA RADIONICA "SAM SVOJ DIZAJNER"

image2.12.2022. godine održana je kreativna radionica „Sam svoj dizajner“ pod voditeljstvom Tatjane Zadražil Džida. Na ovoj veseloj radionici polaznici su se kreativno izražavali raznim kombinacijama oblačenja po svom ukusu i kreativnosti. Svatko je imao svoju bjanko mapu i na praznim listovima pomoću šablona iscrtavao lik koji je potom "oblačio". U odvojenim pretincima nalazili su se izrezani stilizirani odjevni predmeti koje su naši mladi kreativci nalijepiti na konturu lika. Kroz ovu kreativnu radionicu polaznici su se prisjetili redoslijeda oblačenja i uživali u vlastitom izboru i kreativnosti kombiniranja.

Više


Zadnja galerija

Izložba: Damir Facan-Grdiša

Zadnji video

Koncert "Ljubavnici": Mila Elegović i Mladen Burnać; CZKIO Susedgrad

Raspored događanja