Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Radionice i tečajevi

Predstava "Osjećaji" kazališne radionice "Idemo se igrati" Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad

imagePredstava "Osjećaji" kazališne radionice "Idemo se igrati" Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, u subotu 11. lipnja 2022. u 10,00 sati, Argentinska 5, Gajnice. Predstava je nastala pod umjetničkim i pedagoškim vodstvom Nikoline Bakmaz. Jednoga dana u zgradu u kojoj žive više-manje tmurni osjećaji doseli se Sreća. Kako ju prihvate, što nauče i pomiješaju li se svi osjećaji pogledajte u predstavi i podržite naše polaznike/glumce svojim dolaskom. Ulaz je slobodan!

Više


RADIONICA "AKTIVNO PROLJEĆE UZ KERAMIKU"

image Uz stručno i kreativno vodstvo akademskih umjetnika Maše Barišić i Šimuna Tolića, polaznici su kroz četiri termina 25.4. / 2.5. / 9.5. / 16.5. ponedjeljkom od 10,30 – 12,00 savladali osnove rada s glinom te izradili vlastite keramičke predmete po željenoj temi. Radove možete pogledati u galeriji.

Više


„DR(U)ŽIMO SE ZAJEDNO” - RADIONICE UKRAJINSKE I HRVATSKE KULTURE

image Besplatne radionice! „DR(U)ŽIMO SE ZAJEDNO” - RADIONICE UKRAJINSKE I HRVATSKE KULTURE u subota 21.5.2022., od 11,00 do 13,00 sati. Interaktivno i kreativno druženje i učenje iz područja geografije i kulture kroz medij kazališta, cirkusa i glazbe. Za djecu od 6 do 12 godina. Voditeljice: Tetyana Kuchma-Mikats, Lois Nelia. Potrebne su prijave! Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice), svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

Više


RADIONICA UPOZNAVANJA SUVREMENE TEHNOLOGIJE - "PAMETNI TELEFONI"

imageZbog interesa javnosti radionica će se dodatno održati u utorak 24.5.2022. od 10,30 - 12,00 sati O korištenju pametnih telefona te kako na njima koristiti društvene mreže, internet bankarstvo i ostale svakodnevne aplikacije kao i na mnoga druga Vaša pitanja odgovoriti će voditelj Goran Koleski. Na radionicu je potrebno ponijeti vlastiti mobilni telefon. Radionica će se odvijati u Galeriji „Idealni Grad”, I. kat. Za radionicu je potrebna prijava. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/1, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail: info@czkio-susedgrad.hr Program je besplatan!

Više


Jane’s walk Zagreb, šetnje za građane

image Šetnje zapadnim dijelom grada - za Susedgrađane! CeKaTe i projekt Mapiranje Trešnjevke Šetnje zapadnim dijelom grada - za Susedgrađane Jane’s walk Zagreb, šetnje za građane CeKaTe i projekt Mapiranje Trešnjevke već tradicionalno u svibnju za građane organizira čitav niz šetnji širom grada, a u okviru globalnog projekta Jane’s Walk. Ove godine čak 15 šetnji na različitim dijelovima grada, uz voditelje koji su ih osmislili posebno za ovu priliku. Upoznati svoj grad na neformalan način, pri tome puno saznati, razvijati zdravu naviku hodanja, družiti se, razgovarati sa sugrađanima, sve to je cilj ovih otkačenih i već prepoznatih istraživanja grada.

Više


AKTIVNO PROLJEĆE ZA TREĆU DOB - ŠETNJE / RADIONICE / REKREACIJA

imagePrijavite se na program AKTIVNO PROLJEĆE za treću dob! Očekuje Vas mnoštvo likovnih, informatičkih i književnih susreta uz šetnje i rekreaciju koje će se održavati u Centru i na otvorenom. Od 25.4.-20.5.2022. tijekom četiri tjedna pripremili smo za Vas mnoštvo tema između kojih možete birati: ponedjeljkom aktivno proljeće uz keramiku, utorkom upoznavanje suvremene tehnologije – pametnih telefona, srijedom čitalački kutak, četvrtkom mapiranje Susedgrada i petkom svjesno hodanje i podizanje vitalne energije. Za sve susrete potrebne su prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/1, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail: info@czkio-susedgrad.hr Svi programi su besplatni! Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju!

Više


NIKOLA TESLA - "ČOVJEK KOJI JE STVORIO 20. STOLJEĆE"

imageU sklopu Festivala znanosti u Susedgradu 12.5.2022, četvrtak, od 18,00 do 19,30 sati besplatna radionica za djecu od 6 do 12 godina: NIKOLA TESLA - "ČOVJEK KOJI JE STVORIO 20. STOLJEĆE". Radionica se bavi životom i izumima Nikole Tesle. Polaznici će učiti o električnoj energiji, upoznat će dijelove strujnog kruga kojeg će i sami izraditi. Vlastitim prekidačem iz kućne radinosti upaliti će lampicu iznad glave Nikole Tesle. Na kraju će se zabaviti uz kviz znanja i saznati zanimljivosti o jednom od najvećih znanstvenika u povijesti. Prijaviti se možete u Centru (Argentinska 5/1, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail: info@czkio-susedgrad.hr

Više


PROSLAVA PRAZNIKA RADA U PARKU MAKSIMIR

imageUz bogat kulturno-zabavni program, tradicionalni grah i štrukle, brojni Zagrepčani proveli su Međunarodni praznik rada na proslavi u Parku Maksimir. U programu je sudjelovao i Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad s kreativnom radionicom „MOJA EKO VREĆICA“ za najmlađe i one malo starije koji su htjeli sudjelovati.

Više


Zadnja galerija

Izložba: Damir Facan-Grdiša

Zadnji video

Koncert "Ljubavnici": Mila Elegović i Mladen Burnać; CZKIO Susedgrad

Raspored događanja