Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Foto galerija

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Foto galerija

Pogledajte našu fotogaleriju koja predstavlja svojevrstan presjek našeg rada na promicanju i razvoju kulture u Susedgradu.

Festival znanosti 2014 u Susedgradu

„Uskrs u Susedgradu 2014“

 U utorak, 8.04.2014., cjelodnevno događanje počelo je u 10,00 sati uskrsnom radionicom „Susedgradska pisanica 2014.“ u parku ispred Centra.

Sudjelovalo je 10 osnovnih škola – 120 učenika – svaku školu predstavljalo je 15-tak učenika koji su oslikavali pisanicu veličine 1 m.

Origami radovi naših origamista na temu

Katalog izložbe tradicijskih dječjih igračaka iz Hrvatske

Duo Corde i Lea Bulić - Dvorana CZKIO Susedgrad, 19-03.2014.

Humanitarna priredba za pomoć Nikoli Vidaku, 16.03.2014.

Slobodna Fašnička Republika Susedgrad AD 2014.

Preuzeli smo Vlastu Susedgradu, hrabro krenuli u Novom Pravcu, razveselili smo Fašnički Narod, a onda je planulo....a mi nismo bili osiGurani...i ode naš Princ Fašnik....i Naša Fašnička RePublika s njim....