Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Kazalište

Predstava "Ježeva kućica"

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 04. studenog 2013. u 10,00 sati, održana je predstava "Ježeva kućica" u izvedbi Kazališta Smeško.

Više


Predstava "Kako misliš mene nema?!"

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 8. studenog (petak) u 19,30 sati, održat će se kazališna predstava KAKO MISLIŠ MENE NEMA?! Glumci: Amar Bukvić i Filip Juričić

Više


Predstava "Punoglafka"

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u sklopu Kvarture 2013. organizira u utorak, 29. listopada 2013. u 13,00 sati predstavu „Punoglafka“ Kazališta KNAP – Kulturnog centra Peščenica. Predstava će se održati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), namijenjena je učenicima srednjih škola, a cijeli projekt je nastao s ciljem prevencije neprihvatljivog i rizičnog ponašanja mladih. Poslije predstave Centar organizira tribinu pod naslovom: „O prevenciji neprihvatljivog i rizičnog ponašanja mladih“.

Više


Predstava "Bijeg nije rješenje"

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 22. listopada 2013. u 10,00 sati, održana je predstava "Bijeg nije rješenje" Kazališta Tirena.

Više


Predstava

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u utorak, 11. lipnja 2013. u 11,00 sati organizira dramsku predstavu „Isus, sin čovječji“ prema motivima iz književnog teksta Halila Džubrana.

Više


Stilske vježbe

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 17.svibnja (petak) u 20h održat će se legendarna predstava "Stilske vježbe" s Lelom Margitić i Perom Kvrgićem.

Više


Predstava

imageU dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad 15.svibnja u 18,30h djeca iz područnog objekta Vrabečak, Dječji vrtić Vrapče, izvest će glazbeno plesnu predstavu "Ero s onoga svijeta".

Više


Predstava "Ljubav ili smrt"

imageU dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad 27.svibnja u 12,30h odigrat će se predstava "Ljubav ili smrt" Ivana Kušana u izvedbi kazališta Smješko.

Više


Zadnja galerija

Noć kazališta u Susedgradu 2021!

Zadnji video

Play Harms u Susedgradu

Raspored događanja