Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Kazalište

Gavella u Gajnicama, u CZKIO Susedgrad!

imageTESLA ANONIMUS, predstava u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, u petak 13.5.2022. u 19,30 sati. Ulaznice su u prodaji u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, od srijede 13.4.2022. te svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat. Cijena ulaznice: 50,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Veselimo se Vašem dolasku!

Više


Kazališna predstava „Sve 5!” / KD Smješko

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 5.4.2022. godine, u 11,50 sati, odigrana je predstava za pete razrede Osnovne škole Dragutina Domjanića Zagreb, koja privlači pažnju o delikatnoj društveno-odgovornoj tematici i govori o sve učestalijoj pojavi kod adolsecenata, otuđenosti i anksioznosti. Ona se javlja već u najranijoj adolescentskoj dobi, počevši od 10 godina, te je često neprepoznata uopće kao problem. Internet i današnje tehnološke pogodnosti još više utječu na sve učestaliju potpunu isključenost iz društva, time i pojava pomanjkanja ljudskosti i empatije prema okolini sve je izraženija u toj dobnoj generaciji. Djeca su u današnje vrijeme već od školskih dana izložena velikim pritiscima. U ovoj priči pratimo djevojčicu Evu koja se s roditeljima doselila u Zagreb na početku 7. razreda. Uz nju je nova prijateljica Klara koja joj nastoji pomoći da se prilagodi, ali upoznaje i fatalnog dječaka Mirona, manipulativnog i zapravo duboko nesretnog koji će ju pogurati prema autodestrukciji. Eva će morati naučiti da ne treba uvijek biti sve savršeno,“sve 5“, te da je moguće prihvatiti sve životne neizvjesnosti i vlastite strahove i nesigurnosti, jer kvalitetan odnos prema sebi se uči,korak po korak…i to ne samo u tinejdžerskoj dobi. Režija: Petra Mrduljaš, glume: Lidija Kraljić, Mirna Ostrošić, Boris Barukčić.

Više


Kazališna predstava "Drugačiji" / Teatar Tirena

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 14.3.2022. godine, u 13,00 sati, odigrana je predstava o prihvaćanju vlastitih i tuđih različitosti „Drugačiji“, Teatra Tirene, za sedme razrede Osnovne škole Dragutina Domjanića Zagreb. “Drugačiji” je predstava za tinejdžere koja se bavi pitanjem kako je to biti drugačiji. U tinejdžerskoj dobi tražimo svoje pravo “Ja”. Ta je potraga u velikoj mjeri uvjetovana mišljenjem okoline koja je često okrutna. Ema i Noa dvoje su naizgled običnih tinejdžera. No, oboje se razlikuju od svojih vršnjaka. Ne osjećaju se dobro zbog svojih različitosti i sve što žele je biti dio ekipe, biti poput ostalih, uklopiti se. Idu zajedno u razred u kojem se jednog običnog dana dogodio incident. Režija: Marijana Matokovi, a igraju: Lidija Kraljić i Matko Buvač / Matej Đurđevi.

Više


PREDSTAVA ČAROBNJAKOV UČENIK / SCENA GORICA

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 10.3.2022. godine, u 10,00 sati, odigrana je predstava „Čarobnjakov učenik“, Scene Gorice, za prve razrede Osnovne škole Dragutina Domjanića. „Čarobnjakov učenik“ narodna je bajka koja na duhovit način govori o važnosti učenja, o marljivosti, ali i o posljedicama neznanja i lijenosti. Redateljica Ivana Peroš je ovu pomalo arhaičnu bajku mudro osuvremenila, tako da bude zanimljiva našim najmlađim gledateljima. Bajka govori o čarobnjaku Vilibaldu kod kojeg zanat uči nespretni i pomalo lijeni šegrt, dječak Fricl. Kako čarobnjak uživa da ga se dvori, često zapovijeda komadima pokućstva, posuđu i predmetima da rade po kući, a Fricl, kako ne bi morao obavljati nikakve teške poslove, nastoji se domoći čarobne formule ne bi li i on mogao naređivati. Sve krene po zlu kad čarobnjak otputuje, a stvari potpuno izmaknu kontroli jer Fricl počne čarobirati sam te se nađe u mnogim smiješnim i kaotičnim situacijama. Predstava „Čarobnjakov učenik“ namijenjena je djeci mlađe školske dobi. Prema istome tekstu Disney studio je svojevremeno snimio i animirani film.

Više


Predstava za djecu: "Basne za nas danas": 19.3.2022. u 11,00 sati

imagePredstava „Basne za nas danas” Kazališta Prijatelj u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 19.3.2022. (subota) u 11,00 sati. “Basne za nas danas” je predstava koja predstavlja kratke poučne priče (basne) u kojima se kao likovi pojavljuju životinje, biljke i predmeti kako bi radnjom u odnosima koji su zapravo ljudski, istaknule neku istinu (filozofsku ili etičku) ili pak praktičnu životnu mudrost. Svojom maštovitošću, a opet jezgrovitošću dobar su temelj za raznolike interpretacije. Tako dječjoj publici likovi životinja postaju prepoznatljive osobe iz svakodnevnog života, a basna na duhovit i prihvatljiv način izvršava svoju zabavnu ali i odgojnu funkciju. U predstavi su obrađene pet najpoznatijih basni svjetskih basnopisaca, Ezopa i La Fontainea. Ulaznice su u prodaji od utorka 1.3.2022. a mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat. Cijena ulaznice: 30,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Veselimo se Vašem dolasku!

Više


Predstava „Dvojac bez kormilara” Binocular Teatra

imagePredstava „Dvojac bez kormilara” Binocular Teatra u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 18.3.2022. (petak) u 19,30 sati. „Dvojac bez kormilara” u režiji Borne Armaninija klasična je suvremena ljubavna hit predstava ironičnog tona uz pjevanje i ples. Govori o odnosu muškarca i žene u sadašnjem vremenu koje igraju Ivan Horvat i Marija Kolb. Započinje susretom, te se njihova odnos razvija kroz dvije ljudske jedinke unutar zahtjevnog ritma svakodnevnog života. Otvoreno se može reći da su uplašena i zbunjena bića te da kao takvi pruže ruku jedni drugima da bi otkrili zajedničku ranjivost i suočavaju se s temom koja potječe od samog Adama i Eve. Priču prate i glazbene dionice Ivana Marincela na trombonu i Sonje Domitrović na alt saksofonu. Ulaznice su u prodaji od utorka 2.3.2022. a mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Cijena ulaznice: 50,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Obavezno je predočenje COVID potvrde na predstavi. Veselimo se Vašem dolasku!

Više


ODGOĐENO za 4.3. 2022. - kazališna predstava "Preko veze" – Kazalište Moruzgva

imageVALENTINOVO U CENTRU ZA KULTURU I OBRAZOVANJE SUSEDGRAD! Cabare „Preko veze“ naslov je predstave Kazališta Moruzgva. U ovom cabaretu pratimo bizarne priče četiri žene iz Zagreba ( jedna od njih je gradonačelnica ) koje su se “preko veze” našle tamo gdje im nije bilo mjesto. A kada su dobile sve što su htjele, pukle su ko petarda i shvatile da nemaju ništa. Ovo je, zapravo stand up cabaret o četiri živčana sloma koja su naše protagonistice dovele do katarzičnog zaključka da je život “preko veze” - bezveze. Predstavu pogledajte u susret Valentinovu u petak 11. veljače 2022. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice. Cijena ulaznice 60,00 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Centru, radnim danom od ponedjeljka do petka od 10,00 do 18,00 sati. Argentinska 5, Gajnice, I. kat; 01/ 345 27 22, info@czkio-susedgrad.hr. Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 3. veljače 2022. Dobro nam došli!

Više


CIRKUSKA PREDSTAVA ZA DJECU I ODRASLE U CZKIO SUSEDGRAD; O, NE! CABARET!, CIRKUSKE SKUPINE CIRKORAMA - 26.2.2022. GODINE, SUBOTA U 11,00 SATI.

imageOva epska cirkuska predstava, u trajanju od 40 minuta je napadno zabavan cirkuski cabaret u kojem četvorka "vrhunskih" dramsko cirkuskih improvizatora sudjeluju u događajima koji postepeno grade maštoviti svijet. U interakciji s glumcima publika postaje dio maštovitog, šarenog cirkuskog svijeta. Glume; Jadranka Žinić Mijatović, Nikola Mijatović, Ratko Bokić i Petra Bokić. Cijena ulaznice 30,00 kn. Ulaznice uskoro u prodaji i mogu se kupiti u Centru, radnim danom od ponedjeljka do petka od 10,00 do 18,00 sati. Argentinska 5, Gajnice, I. kat; 01/ 345 27 22, info@czkio-susedgrad.hr.

Više


Zadnja galerija

Izložba: Damir Facan-Grdiša

Zadnji video

Koncert "Ljubavnici": Mila Elegović i Mladen Burnać; CZKIO Susedgrad

Raspored događanja